A Survivor egykori versenyzőjének, Panyik Anitának az éltét másolja őrült rajongója

élet rajongó másolás Panyik Anita Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrült rajongója szó szerint lemásolja Panyik Anita, vagyis a Survivor egykori játékoásnak életét. Még két exbarátjával is összejött a nő. 

Panyik Anita, a Survivor és a Konyhafőnök VIP egykori játékosa azzal szembesült, hogy egy őrült rajongója évek óta másolja őt, nemcsak az öltözködését, hanem tulajdonképpen mindent. „Ugyanazok a posztok ugyanazokon a külföldi helyeken, ugyanabban a ruhában, ugyanabban a megvilágításban" – mondta a Reggeilben Anita. Kiderült, hogy ez a bizonyos nő egy egykori csoporttársa az egyetemről, aki odáig ment a majmolásban, hogy Anita két exbarátjával is összejött.

Vékony alakja miatt bántják Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20190129-vekony-alakja-miatt-bantjak-weisz-fannit.htmlWeisz Fannit vékony testalkata miatt kritizálják a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoDurva álhír terjed a közösségi oldalon Pogány Juditrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-durva-alhir-terjed-a-kozossegi-oldalon-pogany-juditrol.htmlPogány Juditról valaki azt terjeszti a közösségi oldalon, hogy nagybeteg és az utolsó fellépésére készül. TV + Sztárok--Andy Vajna temetése zártkörű lesz: nem nyilvánosak a részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-andy-vajna-temetese-zartkoru-lesz-nem-nyilvanosak-a-reszletek.htmlAndy Vajnát csütörtökön helyezik örök nyugalomra, ennél többet azonban nem lehet tudni a producer temetéséről. Az ugyanis nem lesz sajtónyilvános. TV + Sztárok--Nevelője szerint valaki bújtatja az eltűnt színésznőt, Moldován Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190129-neveloje-szerint-valaki-bujtatja-az-eltunt-szinesznot-moldovan-katalint.htmlAz eltűnt Moldován Katalin a nevelője szerint nincs egyedül: valaki biztosan bújtatja, hiszen látássérült lévén egyedül nem boldogulna. TV + SztárokOrigoKötőhártya-gyulladás miatt nem tud dolgozni Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190128-kotohartya-gyulladas-miatt-nem-tud-dolgozni-vamos-erika.htmlVámos Erika kötőhártya-gyulladással küzd, emiatt forgatni sem tud. TV + Sztárok--Lady Gaga élőben énekelte Bradley Cooperrel a Csillag születik betétdaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-lady-gaga-eloben-enekelte-bradley-cooperrel-a-csillag-szuletik-betetdalat.htmlA Csillag születik című film rajongói bizonyára nagy örömmel fogadják a videót, amelyben láthatjuk, ahogyan először énekli élőben együtt a nagy sikerű betétdalt, a Shallow-t Lady Gaga és Bradley Cooper. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.