Kiesett a koporsóból a nő holtteste, amikor örök nyugalomra akarták helyezni

holttest temetés videó sírásó koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyászoló család csak szeretett volna túlleni a temetés okozta megrázkódtatáson, ám az események olyan fordulatot vettek, amelyre a legkevésbé sem számítottak. 

A perui Pamas nevű településen szerette volna eltemetni egy család szeretett nőrokonát. Ám a szertartás forgatókönyve a lehető legrosszabbul alakult – írja a Metro.

Amikor próbálták leengedni a koporsót a sírba, a koporsót tartó egyik ember megcsúszott és ráesett az elhunytra. A test kiborult a koporsóból, ám szerencsére sikerült visszatennniük anélkül, hogy bármilyen sérülést szenvedett volna. Az esetet valamiért videóra is vették és feltették az internetre.

A királyi család személyzete állítja: Harry herceg és felesége kezelhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20190129-a-kiralyi-csalad-szemelyzete-allitja-harry-herceg-es-felesege-kezelhetetlen-lett.htmlA pletykák szerint a brit királyi család személyzete egyre többet panaszkodik Harry herceg és Meghan hercegné miatt. Most az is kiszivárgott, hogy a 33 éves herceg rendkívül megváltozott, amióta megházasodott. TV + Sztárok--Vajna Timi megmutatta, hogyan nézett ki Andy Vajna 21 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-vajna-timi-megmutatta-hogyan-nezett-ki-andy-vajna-21-evesen.htmlA gyászoló Vajna Timi egy régi fotót osztott meg elhunyt férjéről. Azt írta hozzá, ez a kedvenc képe. TV + SztárokOrigoEzért nem veszi el Tolvai Renit Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190129-ezert-nem-veszi-el-tolvai-renit-kallay-saunders-andras.htmlNyolc éve együtt vannak, mégsem kéri meg Tolvai Reni kezét Kállay-Saunders András. Az énekes elárulta, mi ennek az oka. TV + Sztárok--ValóVilág 9: a villalakók szembesültek a nézők véleményévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-valovilag-9-a-villalakok-szembesultek-a-nezok-velemenyevel.htmlA világtól és a nyilvánosságtól elzártan élnek a ValóVilág 9 játékosai. Nem tudhatják, hogy a nézők miként vélekednek róluk. Most ebből kaptak egy kis ízelítőt, a műsor szerkesztői ugyanis eljuttattak hozzájuk néhány kommentet, amelyekre reagálhattak is. TV + Sztárok--Celine Dion teljesen újjászületett fiatal párja mellett: újra élvezi az életethttp://www.life.hu/sztarok/20190129-celine-dion-teljesen-ujjaszuletett-fiatal-parja-mellett-ujra-elvezi-az-eletet.htmlCeline Dion teljesen újjászületett: három évvel szeretett férje halála után úgy érzi, újra él. TV + Sztárok--Fenyő Miklós pszichiáter segítségét kérte gondjai megoldásáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-fenyo-miklos-pszichiater-segitseget-kerte-gondjai-megoldasahoz.htmlRitkán beszél a magánéletéről Fenyő Miklós. Most azonban elmondta, hogyan élte meg felesége elvesztését. Tíz-tizenkét évvel ezelőtt pedig pszichiáter segítségét is kérte, hogy beszélni tudjon gondjairól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.