Dévényi Tibi bácsi udvarolt Oszvald Marikának

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Oszvald Marika Dévényi Tibi bácsi udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok-sok éve ismerjük Dévényi Tibi bácsit és Oszvald Marikát, mégsem tudtuk, hogy egykor kapcsolatban voltak. 

Dévényi Tibi bácsi és Oszvald Marika hihetetlenül pozitív személyiségek, és nagyon régóta jó barátok. Kiderült, hogy annak idején azért voltak próbálkozásaik a viszonyuk komolyabbra fordítására, Tibi bácsi legalábbis hevesen udvarolt.

Dévényi Tibi bácsi udvarolt Oszvald Marikának Forrás: FEM3 Café

„Tudod, fiatalok voltunk" – kezdte nevetve Oszvald Marika. Dévényi Tibi bácsi pedig elárulta, hogy egy előadás-sorozat során találkoztak: Marika énekelt, ő konferált. „Két fiatal, önálló ember, nem volt senkinek lekötött kapcsolata. Udvarlás ment" – mondta a FEM3 Caféban Tibi bácsi. A Bors megkereste őket, hogy beszéljenek bővebben a viszonyukról.

Felnéztem rá, de a kapcsolatunk végül kimerült egy amolyan tinédzserkori liezonban.

Flörtöltem Marikával, ezt a mai napig büszkén vállalom.

Azt állítják, Harry és Vilmos herceg valójában ki nem állhatja Camilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-allitjak-harry-es-vilmos-herceg-valojaban-ki-nem-allhatja-camillat.htmlEgy családhoz közel álló forrás állítja, Vilmos és Harry herceg valójában nem kedvelik mostohaanyjukat, Camillát. TV + Sztárok--Istenes Bence a családja miatt nem vállalta a következő Survivor vezetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-istenes-bence-a-csaladja-miatt-nem-vallalta-a-kovetkezo-survivor-vezeteset.htmlIstenes Bence vezette az újra feltámasztott Survivort az elmúlt két évadban, a következőt viszont nem vállalta. A csatorna és a műsorvezető is nyilatkozott az okokról. TV + Sztárok--Tóth Andinak és Szabó Ádámnak lett egy kismacskájahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-toth-andinak-es-szabo-adamnak-lett-egy-kismacskaja.htmlNagy a boldogság Tóth Andiéknál, ugyanis egy igazán nagy álmuk vált valóra: lett egy új tagja a családjuknak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg csúnyán beolvasott VV Zsuzsunak – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-valovilag9-vv-greg-csunyan-beolvasott-vv-zsuzsunak-video.htmlMár a múlté a ValóVilág 9 játékosainak hatalmas barátsága: VV Greg, Zsuzsu és Reni ádáz ellenségek lettek. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, Aleska feltűnése óriási felháborodást keltett az Exatlonban a bajnokok között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-safrany-emesealeska-feltunese-oriasi-felhaborodast-keltett-az-exatlonban-a-bajnokok-kozott-video.htmlAz Exatlon legújabb részében újabb játékosok érkeztek a bajnokok és a kihívók csapatába is. Ám a kezdeti öröm hatalmas felháborodásba csapott át.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a válás után is csúnyán kibabrálhat volt férjével, Shane Tusuppal, ha akarhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-hosszu-katinka-a-valas-utan-is-csunyan-kibabralhat-volt-ferjevel-shane-tusuppal-ha-akar.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága végérvényesen véget ért, miután sikerült megegyzeniük az évek alatt felhalmozott vagyonról. Ám Katinka még így is csúnyán ki tud szúrni volt férjével, ha akar... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.