Hajdú Péter Dömsödi Gáborral lesz látható a képernyőn az RTL Klub új műsorában

Gyertek át! Dömsödi Gábor műsor Hajdú Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos új műsorral készül az RTL Klub, melyek között akad egy különleges meglepetés is. Hajdú Péter ugyanis Dömsödi Gáborral tér vissza az egyik produkcióban. Köztudottan nem túlságosan felhőtlen a viszonyuk.

Az RTL Klub a 2019-es évben olyan produkciókkal készül, mint a több országban nagy sikerrel futó Cápák között, melyben sikeres üzletemberek mutatják meg, hogyan lesz egy ötletből menő üzlet.

Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsora is folytatódik megújult formában. Ám ez nemcsak emiatt érdekes, hanem azért is, mert az egyik adásban Hajdú Péter és Dömsödi Gábor néz majd szembe egymással – írja a Bors. A média két fenegyereke köztudottan nem ápol felhőtlen viszonyt egymással, amióta megjelent Dömsödi könyve Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel.

Hajdú Péter a Gyertek át! – a sztárvetélkedőben tér vissza a képernyőre Forrás: Facebook

Katalin hercegné őszinte mosolya: egy kislány megsimogatta a hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-katalin-hercegne-oszinte-mosolya-egy-kislany-megsimogatta-a-hajat.htmlSzámos nyilvános megjelenésnek kell eleget tennie a királyi család tagjainak. Rengetegen üdvözlik őket minden alkalommal. Katalin hercegnét most egy csapat kislány köszöntötte, egyikük pedig a haját is megsimogatta. A hercegné reakciójától pedig elolvadtunk. TV + Sztárok--Szandi és férje, Bogdán Csaba 24 év után is imádják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-szandi-es-ferje-csaba-24-ev-utan-is-imadjak-egymast.htmlNem titok, hogy imádja egymást Szandi és férje, Bogdán Csaba. Már 24 éve alkotnak egy párt, és még mindig hatalmas a szerelem közöttük. TV + SztárokOrigoTöbb millió dollárra perli Gwyneth Paltrow-t egy orvos, Terry Sanderson http://www.life.hu/sztarok/20190130-tobb-millio-dollarra-perli-gwyneth-paltrowt-egy-orvos-terry-sanderson.htmlGwyneth Paltrow állítólag súlyos sérülést okozott egy Terry Sanderson nevű orvosnak síelés közben, aki ezért beperelte a színésznőt: komoly kártérítést követel. TV + Sztárok--Tatár Csilla gyerekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-tatar-csilla-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlTatár Csilla egy gyerekkori fotót osztott meg a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoOrvosok vigyáznak a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm közönségérehttp://www.life.hu/sztarok/20190130-orvosok-vigyaznak-a-michael-jacksonrol-szolo-dokumentumfilm-kozonsegere.htmlLeaving Neverland címmel jelent meg egy dokumentumfilm Michael Jacksonról, amelyben két férfi is elmondja a történetét. Mindketten azt állítják, hogy a pop királya gyermekként zaklatta őket. A film állítólag annyira sokkoló lett, hogy a közönséget orvosok felügyelték. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Hunor pornózásra próbálta rávenni Zsuzsut (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190130-valovilag-9-hunor-pornozasra-probalta-ravenni-zsuzsut.htmlPornózásra akarta rávenni Hunor Zsuzsut a ValóVilág 9 villájában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.