Orvosok vigyáznak a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm közönségére

Forrás: afp -
dokumentumfilm bemutató Michael Jackson orvos szexuális zaklatás pedofília premier zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leaving Neverland címmel jelent meg egy dokumentumfilm Michael Jacksonról, amelyben két férfi is elmondja a történetét. Mindketten azt állítják, hogy a pop királya gyermekként zaklatta őket. A film állítólag annyira sokkoló lett, hogy a közönséget orvosok felügyelték.

Bemutatták a Sundance Filmfesztiválon a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilmet, amely a Leaving Neverland címet viseli. A kritikusok sokkolónak írták le a két részből álló filmet. A közönségre orvosok vigyáztak, nehogy valakit túlságosan kiborítsanak a megdöbbentő információk.

Michael Jacksonról akarja lerántani a leplet a dokumentumfilm Forrás: afp

A filmben ugyanis – ahogy mi is beszámoltunk róla – James Safechuck és Wade Robson is megszólal, akik ma már felnőtt férfiak, de azt állítják, hogy még 10 éves koruk előtt a pop királya szexuálisan zaklatta őket. A The Guardian is cikkezett róla, és azt írták, valóban felkavaró részleteket árul el a két férfi. Elmondták például, hogy mi történt, amikor kettesben maradtak egy szállodai szobában Jacksonnal, és hogyan kényszerítette őket orális vagy éppen anális szexre.

A két férfi korábban Jackson mellett vallott a tárgyaláson, ám most azt mondják, hogy felnőttként már máshogy látják a történteket. Azt is állítják, hogy a szexért cserébe a pop királya ékszereket adott nekik, amelyeket a kameráknak is megmutattak. A filmet Dan Reed rendezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.