Sáfrány Emese, Aleska feltűnése óriási felháborodást keltett az Exatlonban a bajnokok között: videó

felháborodás Aleska Diamond Exatlon Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon legújabb részében újabb játékosok érkeztek a bajnokok és a kihívók csapatába is. Ám a kezdeti öröm hatalmas felháborodásba csapott át.

A bajnok csapat nagyon kiakadt azért, mert új társukként az egykori pornószínésznőt, jelenlegi légtánc Európa-bajnokot, Sáfrány Emesét kapták. Gelencsér Timi és Rákóczi Reni a lányok részéről, de az olimpiai bajnok Dombi Rudolf, Ungvári Miki és Fodor Rajmund is teljesen kiakadtak, amikor meglátták, kivel lesznek egy csapatban. Nagy valószínűséggel ez a sokk is közrejátszhatott abban, hogy két hét után el kellett hagyniuk a kényelmes tengerparti villát és vissza kellett költözniük a nomád körülmények közé, a dzsungelbe.

A következő adás összefoglalójából az is kiderül, hogy az Aleska Diamond néven futó egykori felnőttfilmesnek nem lesz könnyű dolga a csapattal, akik egyáltalán nem hajlandók őt bajnokként kezelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.