Szabó Zsófi új műsoráról mesélt: videó

Forrás: Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi elárulta, milyen lesz a 2019-es éve munka szempontjából.

Szabó Zsófi számra szomorú volt az év vége, hiszen bejelentették, hogy megszűnik a Story Extra. Az év eleje viszont örömteli lett, mivel Zsófi a Reggeli műsorvezetése mellett egy vadonatúj műsort is kapott, amiről a Life.hu-nak interjúban mesélt.

Sebestyén Balázs a Gyertek át című műsor új évadáról mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-sebestyen-balazs-a-gyertek-at-cimu-musor-uj-evadarol-meselt-video.htmlSebestyén Balázs a Life.hu riporterének adott interjújában munkáiról mesélt.TV + SztárokOrigoLetöltendő börtönt kértek VV Aureliórahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-letoltendo-bortont-kertek-vv-aureliora.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. TV + SztárokOrigoLetöltendő börtönt kértek VV Aureliórahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-letoltendo-bortont-kertek-vv-aureliora.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. TV + SztárokOrigoTatár Csilla gyerekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-tatar-csilla-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlTatár Csilla egy gyerekkori fotót osztott meg a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoSzandi és férje, Bogdán Csaba 24 év után is imádják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-szandi-es-ferje-csaba-24-ev-utan-is-imadjak-egymast.htmlNem titok, hogy imádja egymást Szandi és férje, Bogdán Csaba. Már 24 éve alkotnak egy párt, és még mindig hatalmas a szerelem közöttük. TV + SztárokOrigoKapás Bogi elárulta, volt-e rajta bugyi, amikor egy villantásgyanús fotót készítettek rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190129-kapas-bogi-elarulta-volt-e-rajta-bugyi-amikor-egy-villantasgyanus-fotot-keszitettek-rola.htmlKapás Bogi a közösségi oldalán villantott: persze egyből megindult a találgatás, vajon az ominózus fotón viselt-e bugyit... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.