Szandi és férje, Bogdán Csaba 24 év után is imádják egymást

házasság párkapcsolat szerelem férj Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy imádja egymást Szandi és férje, Bogdán Csaba. Már 24 éve alkotnak egy párt, és még mindig hatalmas a szerelem közöttük. 

Sokak kedvence Szandi, akit még tinédzserként ismerhetett meg az ország. A Csak show és más semmi színpadán is megmutatta, hogy nem csak énekelni tud, más műfajban is megcsillogtatta a tehetségét.

Ám nem csak a karrierje, a magánélete is harmonikus, férjével, Bogdán Csabával most ünnepelték megismerkedésük 24. évfordulóját.

„Ma 24 éve annak, hogy alig 18 éves koromban viharosan, ámde annál nagyobb szenvedéllyel és a közös jövőnkbe vetett óriási hittel elhagytam a szülői fészket. Ma Csabival megünnepeljük azt, hogy a madárka kirepült és megtalálta élete párját” – írta a megható sorokat Szandi a fotóhoz.

Azt állítják, Harry és Vilmos herceg valójában ki nem állhatja Camilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-allitjak-harry-es-vilmos-herceg-valojaban-ki-nem-allhatja-camillat.htmlEgy családhoz közel álló forrás állítja, Vilmos és Harry herceg valójában nem kedvelik mostohaanyjukat, Camillát. TV + Sztárok--Istenes Bence a családja miatt nem vállalta a következő Survivor vezetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-istenes-bence-a-csaladja-miatt-nem-vallalta-a-kovetkezo-survivor-vezeteset.htmlIstenes Bence vezette az újra feltámasztott Survivort az elmúlt két évadban, a következőt viszont nem vállalta. A csatorna és a műsorvezető is nyilatkozott az okokról. TV + Sztárok--Nem a művészparcellában temetik el Andy Vajnát: itt helyezik örök nyugalomrahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-nem-a-muveszparcellaba-temetik-el-andy-vajnat-itt-helyezik-orok-nyuaglomra.htmlAndy Vajna temetéséről nem adnak ki információkat, de a sajtóértesülések szerint mégsem a 41-es művészparcellában lesz a producer végső nyughelye. TV + Sztárok--Istenes Bence a családja miatt nem vállalta a következő Survivor vezetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-istenes-bence-a-csaladja-miatt-nem-vallalta-a-kovetkezo-survivor-vezeteset.htmlIstenes Bence vezette az újra feltámasztott Survivort az elmúlt két évadban, a következőt viszont nem vállalta. A csatorna és a műsorvezető is nyilatkozott az okokról. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Greg csúnyán beolvasott VV Zsuzsunak – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-valovilag9-vv-greg-csunyan-beolvasott-vv-zsuzsunak-video.htmlMár a múlté a ValóVilág 9 játékosainak hatalmas barátsága: VV Greg, Zsuzsu és Reni ádáz ellenségek lettek. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, Aleska feltűnése óriási felháborodást keltett az Exatlonban a bajnokok között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-safrany-emesealeska-feltunese-oriasi-felhaborodast-keltett-az-exatlonban-a-bajnokok-kozott-video.htmlAz Exatlon legújabb részében újabb játékosok érkeztek a bajnokok és a kihívók csapatába is. Ám a kezdeti öröm hatalmas felháborodásba csapott át.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.