Tatár Csilla gyerekkori fotót posztolt

Forrás: TV2 -
régi fotó Tatár Csilla gyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla egy gyerekkori fotót osztott meg a közösségi oldalán.

Tatár Csilla a régi képeket böngészve döntött úgy, hogy megmutatja a követőinek, hogyan is nézett ki gyerekként. A közösségi oldalra feltöltött fotón tündérien mosolyogva, nagy szemekkel kíváncsian néz a világra.

Rengeteg rajongója lájkolta a képet és sokan megjegyezték, pont úgy néz ki a felvételen, mint most a kisfia, Milán.

Újra rendezhet Marton Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ujra-rendezhet-marton-laszlo.htmlMarton László a 2017-ben kirobbant zaklatási botrányai óta visszavonultan élt, de most lehetőséget kapott és újra rendezhet. A Veszprémi Petőfi Színház igazgatója kérte fel, aki úgy érzi, hogy minden szempontból jó döntés volt az egykori főrendezőt választani. TV + Sztárok--Azt állítják, Harry és Vilmos herceg valójában ki nem állhatja Camilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-allitjak-harry-es-vilmos-herceg-valojaban-ki-nem-allhatja-camillat.htmlEgy családhoz közel álló forrás állítja, Vilmos és Harry herceg valójában nem kedvelik mostohaanyjukat, Camillát. TV + Sztárok--Istenes Bence a családja miatt nem vállalta a következő Survivor vezetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-istenes-bence-a-csaladja-miatt-nem-vallalta-a-kovetkezo-survivor-vezeteset.htmlIstenes Bence vezette az újra feltámasztott Survivort az elmúlt két évadban, a következőt viszont nem vállalta. A csatorna és a műsorvezető is nyilatkozott az okokról. TV + Sztárok--Tóth Andinak és Szabó Ádámnak lett egy kismacskájahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-toth-andinak-es-szabo-adamnak-lett-egy-kismacskaja.htmlNagy a boldogság Tóth Andiéknál, ugyanis egy igazán nagy álmuk vált valóra: lett egy új tagja a családjuknak. TV + SztárokOrigoRendszeresen kap fenyegetést a közösségi médiában Katalin és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-rendszeresen-kap-fenyegetest-a-kozossegi-mediaban-katalin-es-meghan-hercegne.htmlHetente több órát tölt a kommentek törlésével a királyi család személyzetének azon része, akik a közösségi oldalaik kezelésével foglalkoznak. Az utóbbi időben ugyanis rengeteg fenyegető, szexista vagy épp rasszista üzenetet kap Katalin és Meghan hercegné. TV + Sztárok--Az apját ért vádak miatt összeomlott Paris Jacksonhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-az-apjat-ert-vadak-miatt-osszeomlott-paris-jackson.htmlParis Jackson teljesen összeomlott azután, hogy újabb két férfi vádolta meg apját, Michael Jacksont szexuális zaklatással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.