ValóVilág 9: VV Hunor közös utazást tervez VV Zsuzsuval

utazás VV Hunor VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Hunor már azt tervezgeti, hogy a villán kívül milyen programokat csinál majd Zsuzsuval annak ellenére, hogy a lány annyira nincs oda az ötletért, hogy Hunorral bármit is tegyen. 

VV Hunor nem találta meg a villában az igazi párját, pedig ő aztán mindenkinél próbálkozott. A villalakó most ismét VV Zsuzsunak csapja a szelet, a játék után romantikus utazást tervez a lánnyal, méghozzá Olaszországba. Kategorikusan kijelentette a jakuzziban ülve, hogy ő elmegy Zsuval Olaszországba. A lány azonban ezt nem fogadta kitörő örömmel.

VV Hunor elvinné Zsuzsut Olaszországba Forrás: RTL Klub

Nem tudom. Én nem akarok egyrészt senkit sem kihasználni. Én nem vagyok olyan" – mondta Zsuzsu, Hunor viszont ezt a kifogást nem fogadta el. „Hunor azt mondta, ha nyer, akkor elvisz téged Olaszországba. Miből gondolod azt, hogy te kihasználsz engem, ha én azt mondom, hogy téged viszlek Olaszországba magammal?" – mondta Hunor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.