Tóth Vera fürdőruhában mutatta meg a testét – Fotó

szexi fogyás Tóth Vera fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera fürdőruhában is megmutatta magát a közösségi oldalán.

Tóth Vera az utóbbi években alaposan lefogyott, de hogy továbbra is tartsa bomba formáját, rendszeresen eljár sportolni. Az előző hetekben többször is posztolt az edzőteremből, többnyire Szentesi Éva barátnőjével együtt edz.

Az énekesnő a wellnessezést sem veti meg, ezúttal fürdőruhában jelentkezett be a közösségi oldalán. Láthatóan nagyon kisimult, csupa mosoly, és igazán csinos.

Persze követői is megdicsérték, már most nagyon sok lájkot kapott a fotója.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szétedzési, szétázási ‍♀️ ‍♀️ ‍♂️ #aftergym #afterwork #gyúrósgizi

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Shane Tusup Budapesten van – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-shane-tusup-budapesten-van.htmlShane Tusup egy budapesti fotót osztott meg az Insta-storyjában: úgy tűnik, a magyar fővárosban van. TV + Sztárok--Közös műsorban Hajdú Péter és Dömsödi Gábor: továbbra is nagy a feszültség közöttükhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-kozos-musorban-hajdu-peter-es-domsodi-gabor-tovabbra-is-nagy-a-feszultseg-kozottuk.htmlÉvekkel a konfliktusuk után újra közös műsorban szerepel Hajdú Péter és Dömsödi Gábor. A két tévés egyelőre nem tudja, miként viselkednek majd egymással az adásban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Andi a fenekével terelte el szerelme, Szabó Ádám figyelmét a focimeccsrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-toth-andi-fenekevel-terelte-el-szerelme-szabo-adam-figyelmet-a-focimeccsrol.htmlTóth Andi a kerek idomaival próbálta felvenni a versenyt egy focimeccsel, amelyet a párja, Szabó Ádám nézett. TV + SztárokOrigoIde temetik ma Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-ide-temetik-ma-andy-vajnat.htmlDemján Sándor sírjának közelében temetik ma el Andy Vajnát. A Fiumei úti sírkertben már nagy a biztonsági készültség. TV + Sztárok--Bokszolás közben sérült meg VV Reni hüvelykujjahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-bokszolas-kozben-serult-meg-vv-reni-huvelykujja.htmlBokszmérkőzésre készülnek a ValóVilág 9 játékosai. Az edzés során Reni ujja megsérült. TV + SztárokOrigoSok időt tölt együtt Cinthya Dictator és Molnár Tamás énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190130-sok-idot-tolt-egyutt-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-enekes.htmlAnnak, aki követi Cinthya Dictator vagy Molnár Tamás Instagram-oldalát, feltűnhetett, hogy sok időt tölt együtt a két híresség. Vajon alakul köztük valami, vagy csak barátok? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.