Vajna Timi elbúcsúzott férjétől, Andy Vajnától

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi halál búcsú Andy Vajna férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi az Instagram-oldalán búcsúzott el a férjétől, Andy Vajnától.

Andy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából, temetését ma, azaz január 31-én, csütörtökön tartják a Fiumei úti sírkertben. A temetés zártkörű lesz, csak az léphet be, aki a család listáján szerepel. Arnold Schwarzenegger már megérkezett Magyarországra, hogy utolsó útjára kísérje barátját. Vajna Timi a férje halála óta fotókkal emlékezik meg Andy Vajnáról, most pedig néhány szívszorító sorban búcsúzott a férjétől az Instagram-oldalán.

Vajna Timi az Instagram-oldalán búcsúzott a férjétől Forrás: Facebook/Vajna Tímea

nem egyszerre veszítjük el. Elmúlik az illata a párnákról, nincs, aki vár otthon...

Shane Tusup Budapesten van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-shane-tusup-budapesten-van.htmlShane Tusup egy budapesti fotót osztott meg Insta-storyjában: úgy tűnik, a magyar fővárosban van. TV + Sztárok--Ide temetik ma Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-ide-temetik-ma-andy-vajnat.htmlDemján Sándor sírjának közelében temetik ma el Andy Vajnát. A Fiumei úti sírkertben már nagy a biztonsági készültség. TV + Sztárok--VV Aurelio összetört: így reagált a vádemelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vv-aurelio-osszetort-igy-reagalt-a-vademelesre-emberrablas.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott. TV + SztárokOrigoArnold Schwarzenegger megérkezett Andy Vajna temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-arnold-schwazenegger-megerkezett-andy-vajna-temetesere.htmlArnold Schwarzenegger késő délután egy magánrepülővel érkezett Budapestre. A világsztár, miután kiosztott néhány autogramot, a Fókusz kamerája elé állt, és méltatta elhunyt barátját, Andy Vajnát. TV + SztárokOrigoTöbb millió dollárra perli Gwyneth Paltrow-t egy orvos, Terry Sanderson http://www.life.hu/sztarok/20190130-tobb-millio-dollarra-perli-gwyneth-paltrowt-egy-orvos-terry-sanderson.htmlGwyneth Paltrow állítólag súlyos sérülést okozott egy Terry Sanderson nevű orvosnak síelés közben, aki ezért beperelte a színésznőt: komoly kártérítést követel. TV + Sztárok--Rendszeresen kap fenyegetést a közösségi médiában Katalin és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-rendszeresen-kap-fenyegetest-a-kozossegi-mediaban-katalin-es-meghan-hercegne.htmlHetente több órát tölt a kommentek törlésével a királyi család személyzetének azon része, akik a közösségi oldalaik kezelésével foglalkoznak. Az utóbbi időben ugyanis rengeteg fenyegető, szexista vagy épp rasszista üzenetet kap Katalin és Meghan hercegné. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.