21 kilót fogyott az egykori ValóVilág-játékos, Molnár Anikó: injekcióval sikerült leadni a túlsúlyt

Forrás: RTL Reggeli -
valóvilág fogyás Molnár Anikó túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó évek óta küzd a súlyával. 105 kilósan döntött úgy, hogy orvoshoz fordul, és elvégeztet magán néhány vizsgálatot.

Az egykori Nagy Ő nemcsak külsőleg nem tetszett magának 105 kilósan, de fizikailag is problémái voltak, ezért orvoshoz fordult, aki egy injekciókúrával 21 kilótól szabadította meg.

"Százöt kiló voltam, felborult a ciklusom, meghíztam, gyakran fájt a fejem, izzadtam éjszaka. Ezt csoporttünetnek hívják. Évente két-három alkalommal megyek vérvizsgálatra, legutóbb csináltattam egy terheléses cukrot. Az eredményben volt egy csillag. Sminktetoválok, sok nővel találkozom. Az egyik vendégem, endokrinológus mellett asszisztens, és a legsúlyosabb cukorbetegségtől szenved. Mutattam neki a leletem, és bár sokáig makacsul ellenálltam, végül elmentem az orvosához. Kiderült, a határon vagyok, az utolsó pillanatban kaphatjuk el a cukorbetegséget."

Molnár Anikó Forrás: RTL Reggeli

Cukorbetegeknek való diétával próbálkozott, ám fogyás tekintetében ez sem vezetett célhoz, így orvosa mást ajánlott:

"Három hónap alatt csak három kiló ment le, ezért döntött dr. Balogh Illés az injekció mellett. Egészen addig nem voltam hajlandó szúrni magam, míg nem találkoztam egy lánnyal, akivel ugyanaz az orvosunk, és ő már harminc kilót fogyott. Megmutatta, hogy csinálja, és onnantól elkezdtem szúrni magam ezzel a vércukorszint-szabályzó készítménnyel, ami nem inzulin. Onnantól csak sokszor bírtam keveset enni. Egy hét alatt fogytam két kilót úgy, és ez folytatódott. Százötről indultam, most hetvennyolc kiló vagyok. Fél év alatt, de ki számolja! Anyám szólt, hogy ne fogyjak többet. A pasim szerint vissza kéne szednem. Hálás vagyok az orvosomnak, aki azt mondta, soha nem fogja megengedni, hogy visszahízzak" - mesélte a Borsnak Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.