Hódi Pamela videóban mondta el, mi a véleménye Berkiről és Mazsiról

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela Mazsi vélemény Berki Renáta Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián exe, Hódi Pamela az Instagramon válaszolt követői kérdésére, így arra is fény derült, milyen most a viszony közte és Berki újdonsült felesége, Mazsi között. 

Nem titok, hogy nem felhőtlen a viszony Berki Krisztián és exe, Hódi Pamela között. De Berki új felesége, Mazsi sem lett a legjobb barátnője Natika édesanyjának.

Hódi Pamela most rajongói kérdésekre válaszolt az Instagram-oldalán, ahol arra is felelt, milyen a viszony valójában közte és Berki Renáta között.

"Egyáltalán nem vagyok vele jóban. És a jövőben nem is szándékozok. Én mindig korrekt voltam, cserébe az inkorrektséget kaptam, belefáradtam, elegem van" – mondta a videóban Berki Krisztián volt kedvese. Majd arra is kitért a következő kérdésre válaszolva, hogy Berkiről sincs jó véleménye.

Hódi Pamela elmondta véleményét Berkiékről Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Mádai Vivien nagyon szexi fotót posztolt az ágybólhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-madai-vivien-nagyon-szexi-fotot-posztolt-az-agybol.htmlRendkívül szexi fotóval kedveskedett a rajongóinak Mádai Vivien. A műsorvezető az ágyban készített egy szelfit, amelyen látszólag meztelen. TV + Sztárok--Majka meglepő fotója: meztelenül ül a vécénhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-majka-meglepo-fotoja-meztelenul-ul-a-vecen.htmlFellépéseiről és családi pillanatairól is oszt meg fotókat Majka a közösségi oldalán, ám most egy első ránézésre igencsak zavarba ejtő képet posztolt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Reni blokkolni tudja az agyát, szuper teljesítményhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-valovilag-9-reni-blokkolni-tudja-az-agyat-szuper-teljesitmeny.htmlBokszmérkőzésre készülnek a ValóVilág 9 villájának lakói az Éjjel-nappal Budapest szereplőivel. Nem csak testben, lélekben is készülnek rá, Reni például megmutatta, hogyan tudja kikapcsolni az agyát. TV + SztárokOrigoTihanyi Tóth Csaba játékfüggő volt: rengeteg pénzt veszített a pókergépenhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-tihanyi-toth-csaba-jatekfuggo-volt-rengeteg-penzt-veszitett-a-pokergepen.htmlTihanyi Tóth Csaba komoly függőséggel küzdött, és nagyon nehezen mászott ki belőle: a szerencsejátékok rabja lett. TV + SztárokOrigoBezárt Berki Mazsi cukrászdájahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-bezart-berki-mazsi-cukraszdaja.htmlMinden jel arra utal, hogy Berki Mazsi cukrászdája már nem üzemel többé, az üzlet legalábbis hosszú ideje nem nyitott ki, és a jelek szerint egy másik bolt nyílik a helyén. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg könnyek között választott VV Zsuzsu és VV Reni közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190201-valovilag-9-vv-greg-konnyek-kozott-valasztott-vv-zsuzsu-es-vv-reni-kozott.htmlVV Greg nagyon nehezen hozott döntést, ugyanis a két legjobb barátnője, VV zsuzsu és VV Reni között kellett választania. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.