Sírva borult férje, Andy Vajna sírjára Vajna Tímea

Forrás: TV2 -
temetés gyász Andy Vajna Vajna Tímea sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea sírva borult elhunyt férje, Andy Vajna sírjára a temetésen, hogy beletegye abba búcsúajándékát: egy imakönyvet, egy szivart és egy aprópénzzel teli üvegdobozt.

Tegnap végső búcsút vettek Andy Vajnától. A Fiumei úti sírkertben rengeteg híresség megjelent, az egyik beszédet Arnold Schwarzenegger mondta. A világsztár többek között felidézte első közös forgatásukat is, a vicces történetekkel pedig még egy kis mosolyt is sikerült a gyászolók arcára varázsolnia.

A TV2 egy hosszabb riportot készített a helyszínen, amelyből kiderült, a hamvakat katonák vitték a ravatalhoz, miközben az Evita zenéje szólt.

Az özvegy, Vajna Tímea láthatóan nagyon összetört, végig a könnyeivel küszködött. A szertartás vége felé sírva lépett oda a sírhoz, hogy beletegyen egy imakönyvet, egy szivart és egy aprópénzzel teli üvegdobozt. A sír olyan mélyen volt, hogy szinte a földre kellett feküdnie ahhoz, hogy belehelyezhesse búcsúajándékát.

Vajna Tímea férje, Andy Vajna sírjára borult Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.