ValóVilág 9: VV Greg könnyek között választott VV Zsuzsu és VV Reni között

valóvilág VV Adri VV Reni VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Greg nagyon nehezen hozott döntést, ugyanis a két legjobb barátnője, VV zsuzsu és VV Reni között kellett választania. 

Kiderült, hogy kik párbajoznak – VV Zsuzsu VV Renit hívta ki –, a villalakóknak pedig el kellett dönteniük, hogy ki mellé állnak. Senkinek sem volt könnyű a két lány közül választani, de a legnehezebb helyzetbe Greg került.

VV Greg könnyek között választott VV Zsuzsu és VV Reni között Forrás: RTL Klub

Ő ugyanis mindkét lánnyal jóban van, a legjobb barátainak tartja őket, és azzal, hogy választania kell kettőjük között, egy rémálma vált valóra. Könnyek között indokolta meg a döntését, hangsúlyozva, hogy ez nem azt jelenti, jobban szereti egyiket a másiknál. Végül VV Reni mögé állt be, döntését pedig azzal is indokolta, hogy ő sosem tudná kihívni az egyik barátját párbajozni, ráadásul Zsu mögé már felsorakozott Hunor és Adri is, míg Renit csak Roli támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.