ValóVilág 9: ki térjen vissza a párbajról, Zsuzsu vagy Reni? – Szavazás

ValóVilág 9 párbaj VV Reni VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt még senki sem gondolta, hogy VV Zsuzsu és VV Reni valaha is párbajellenfelek lehetnek. A két lány között azonban megromlott a viszony, így Zsu az egykori barátnőjére tette a kék kendőt. Szerinted melyiküknek van helye a villában és a valóságshow végjátékában? 

Ki térjen vissza a villába a párbajról?

VV9: Adri bevallotta, hogy Zsut vagy Renit várja vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-vv9-adri-bevallotta-hogy-zsut-vagy-renit-varja-vissza-a-parbajrol.htmlMost kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu, vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a villába.TV + SztárokOrigoA Városligetben biciklizett Arnold Schwarzenegger: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-varosligetben-biciklizett-arnold-schwarzenegger.htmlArnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésére jött Magyarországra, ő is azok között volt, akik beszédet mondtak a búcsúztatón. Később a városban bicajozott egyet, és posztolt is az Instagram-oldalára egy képet.TV + SztárokOrigoNemet mondott Dévényi Tibor felkérésére Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190202-nemet-mondott-devenyi-tibor-felkeresere-friderikusz-sandor-teves.htmlDévényi Tibor műsorában olykor olyan hírességek teljesítették a gyerekek kívánságait, mint Diego Maradona vagy George Bush. Volt azonban két sztár, aki nemet mondott a megkeresésre: Friderikusz Sándor és Hofi Géza. TV + Sztárok--Megmutatta szerelmét Tóth Vera: legalábbis egy részletet belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190202-megmutatta-szerelmet-toth-vera.htmlKörülbelül egy héttel ezelőtt mesélt arról először Tóth Vera, hogy újra boldog párkapcsolatban él, és akkoriban mondta el azt is, hogy úgy érzi, megérett az anyaságra. TV + SztárokOrigoElkészítette végrendeletét Galambos Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190126-elkeszitette-vegrendeletet-galambos-lajos-lagzi-lajcsi.htmlVégrendelkezett Galambos Lajos. Az 58 éves zenész milliárdos vagyonát a gyerekeire hagyja, de egy váratlan örökös is felbukkan az okiratban. TV + Sztárok--Andy Vajnától búcsúzik Hollywoodhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-andy-vajnatol-bucsuzik-hollywood-szineszek.htmlHollywood "egy forradalmi erejének, kedves barátjának" nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall - Az emlékmás című és a Terminator 3.: A gépek lázadása című filmjében dolgozott együtt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.