Szavazz, szerinted ki a legcsinosabb a magyar sztáranyukák közül

Konkoly Ági Görög Zita Németh Dorottya Csákány Mónika Vasvári Vivien Horváth Éva sztáranyuka bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisgyerekes sztáranyukák közül sokan megmutatták már magukat bikiniben. Szerinted melyikük a legcsinosabb?

A magyar sztáranyukák közül többen is megmutatták már bikiniben vagy legalábbis fehérneműben a szülés utáni alakjukat, és igen figyelemre méltó, milyen gyorsan sikerült eltüntetniük a terhességük nyomait. Szerintünk mindegyikük csodásan néz ki, de szavazd meg, hogy szerinted ki a legcsinosabb az anyukák közül.

Konkoly Ági

Vasvári Vivien

Horváth Éva

Görög Zita

Németh Dóri

Szerinted melyik kisgyerekes sztáranyuka a legcsinosabb bikiniben?

Sztárok, akik miatt hihetünk az örök szerelemben: Tom Hanks és Meryl Streep is évtizedek óta házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-sztarok-akik-miatt-hihetunk-az-orok-szerelemben-tom-hanks-rita-wilson-meryl-streep.htmlŐk azok a sztárok, akik visszaadják az örök szerelembe vetett hitet. Hollywoodban ugyanis sajnos nagyon ritka, hogy egy házasság kiállja az idő próbáját. Az alábbi pároknak azonban sikerült az, amire mindenki vágyik: megtalálták a szerelmüket, és ki is tartottak egymás mellett. Ők bizonyítják, hogy igenis lehetséges a sírig tartó szerelem. TV + SztárokOrigoVarga Izabella elmondta, miben újul meg a Barátok közt című sorozathttp://www.life.hu/sztarok/20190204-varga-izabella-elmondta-miben-ujul-meg-a-baratok-kozt-cimu-sorozat.htmlA Barátok közt a legrégebben futó napi sorozat, ami most hatalmas változásokon esik át. A Life.hu-nak a megújulásról Varga Izabella nyilatkozott, aki a kezdetektől erősíti a színészgárdát. Elárulta, hogy látványvilágban teljesen más vár majd a nézőkre. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huValóVilág 9: VV Hunor és VV Zsuzsu a jakuzziban masszírozták egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-vv-hunor-es-vv-zsuzsu-a-jakuzziban-massziroztak-egymast.htmlVV Hunor és VV Zsuzsu egyre közelebb kerülnek egymáshoz: a jakuzziban nagyon összemelegedtek. TV + SztárokOrigoKopaszon fotózták Trokán Nórát http://www.life.hu/sztarok/20190204-kopaszon-fotoztak-trokan-norat.htmlTrokán Nóra nagyon érdekes fotózáson vett részt: a színésznő haja teljesen eltűnt. TV + Sztárok--VV Reni kiesése után találkozott Csokival: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-vv-reni-kiesese-utan-talalkozott-csokival.htmlVV Reni kiesése után a kamerák előtt találkozott villabeli szerelmével, Csokival. TV + SztárokOrigoIsmert konyhafőnök Tóth Vera új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190204-ismert-konyhafonok-toth-vera-uj-parja.htmlKiderült, hogy ismert konyhafőnököt szeret Tóth Vera. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.