Sztárok, akik miatt hihetünk az örök szerelemben: Tom Hanks és Meryl Streep is évtizedek óta házasok

Tom Hanks házasság Michael J. Fox szerelem Meryl Streep Danny DeVito Samuel L. Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ők azok a sztárok, akik visszaadják az örök szerelembe vetett hitet. Hollywoodban ugyanis sajnos nagyon ritka, hogy egy házasság kiállja az idő próbáját. Az alábbi pároknak azonban sikerült az, amire mindenki vágyik: megtalálták a szerelmüket, és ki is tartottak egymás mellett. Ők bizonyítják, hogy igenis lehetséges a sírig tartó szerelem.

Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks és Rita Wilson Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Az elképesztően tehetséges színész és szerelme, Rita Wilson 1988-ban házasodtak össze. Ő Tom Hanks második felesége, de nagyon úgy tűnik, hogy az igazi. A pár az Önkéntesek című film forgatásán ismerkedett meg egymással, melynek bemutatója 1985-ben volt. Három évvel később kimondták a boldogító igent, és született két közös gyermekük.


Michael J. Fox és Tracy Pollan

Michael J. Fox és Tracy Pollan Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A Vissza a jövőbe sztárja, Michael J. Fox 27 éves volt, amikor megházasodott, és azóta is imádja a feleségét. Tracy Pollan 1988-ban mondta ki a boldogító igent a színésznek, vagyis már több mint 30 éve kitartanak egymás mellett. A Családi kötelékek című tévésorozat forgatásán találkoztak, ott is egy párt alkottak, ahogy azóta is.


Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep és Don Gummer Forrás: Northfoto

A 69 éves színésznő nem a színésztársai közül választott magának társat annak idején, ugyan a férje is művész, de ő nem a filmek világában alkot nagyot. A szobrász és Meryl Streep 1978-ban mondták ki a boldogító igent, vagyis már több mint 40 éve élnek házasságban. Kapcsolatukból négy gyermek született, a legidősebb köztük az egyetlen fiú, Henry, 39 éves.

Danny DeVito és Rhea Perlman

Danny DeVito és Rhea Perlman Forrás: Jim Smeal / BEImages/THIS COPYRIGHT IMAGE MUST NOT BE USED WITHOUT PERMISSION/Jim Smeal / Beimages

Az olasz származású amerikai színész 1982 óta házas, vagyis 37 éve él Rhea Perlman színésznővel. A pár egy színdarabnak köszönhetően ismerkedett meg egymással: Rhea azért ment el megnézni a darabot, mert egy barátja játszott benne, és persze DeVito is. Mindössze két nappal a megismerkedésük után összeköltöztek, szerelem volt első látásra a javából. Bár 2017-ben majdnem elváltak, problémáikat sikerült rendezni.

Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson

Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson Forrás: AFP/Valerie Macon

A pár szerelme is mesébe illő, hiszen ők még a főiskolán ismerkedtek meg egymással. 1980-ban házasodtak össze, és azóta is boldog kapcsolatban élnek, már 39 éve. A Tony-díjas színésznőnek és az Oscar-díjra jelölt színésznek egy közös gyermeke született, aki már felnőtt nő: Zoe Jackson 36 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.