ValóVilág 9: VV Reni így érezte magát a kiesése után – videó

ValóVilág 9 VV Reni kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsu hatalmas fölénnyel nyerte meg a ValóVilág 9 legutóbbi párbaját, a szavazatok 67,61 százalékát ő kapta. Renit tehát a szavazók csak valamivel több mint 30 százaléka szerette volna viszontlátni a villában. Domszky László, a Life.hu riportere kiesése után arról faggatta a villalakót, hogy számított-e ekkora különbségre, és persze arról is, mennyit hízott a villában.
Dévényi Tibi bácsi udvarolt Oszvald Marikánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-devenyi-tibi-bacsi-udvarolt-oszvald-marikanak.htmlSok-sok éve ismerjük Dévényi Tibi bácsit és Oszvald Marikát, mégsem tudtuk, hogy egykor kapcsolatban voltak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMentők vitték el VV Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190203-mentok-vittek-el-vv-renit-a-bokszgalarol.htmlA bokszgála közben történt a baj... TV + SztárokOrigoKitálalt egy bennfentes Naomi Campbell és Liam Payne titkos viszonyárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-kitalalt-egy-bennfentes-naomi-campbell-es-a-one-direction-enekese-liam-payne-titkos-viszonyarol.htmlNaomi Campbell a pletykák szerint már 2 hónapja randizgat a One Direction 25 éves énekesével, Liam Payne-nel. TV + Sztárok--Gisele Bündchen ezért szakított Leonardo DiCaprióvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-gisele-bundchen-ezert-szakitott-leonardo-dicaprioval.htmlGisele Bündchen és Leonardo DiCaprio öt évig voltak egy pár, de a szakítás okáról mindeddig nem nagyon beszéltek. A modell most a Porter magazinnak elmondta, mi volt a probléma közöttük. TV + Sztárok--VV9: Adri bevallotta, hogy Zsut vagy Renit várja vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-vv9-adri-bevallotta-hogy-zsut-vagy-renit-varja-vissza-a-parbajrol.htmlMost kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a villába. TV + SztárokOrigoCsak egy törülköző takarja a mosdókagylóban kucorgó Mihalik Enikő testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190203-csak-egy-torolkozo-takarja-a-mosdokagyloban-kucorgo-mihalik-eniko-modell-testet.htmlTúl távol volt a tükör a modelltől, aki úgy döntött, sajátos módon közelíti meg azt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.