Varga Izabella elmondta, miben újul meg a Barátok közt című sorozat

Varga Izabella forgatás Barátok közt kamera változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt a legrégebben futó napi sorozat, ami most hatalmas változásokon esik át. A Life.hu-nak a megújulásról Varga Izabella nyilatkozott, aki a kezdetektől erősíti a színészgárdát. Elárulta, hogy látványvilágban teljesen más vár majd a nézőkre. 

Ismert konyhafőnök Tóth Vera új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190204-ismert-konyhafonok-toth-vera-uj-parja.htmlKiderült, hogy ismert konyhafőnököt szeret Tóth Vera. TV + SztárokOrigoRossz helyen parkolt Sebestyén Balázs, ezért elvontatták az autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-rossz-helyen-parkolt-sebestyen-balazs-ezert-elvontattak-az-autojat.htmlSebestyén Balázs autóját elvontatták, miután tilosban parkolt: mire véget ért a családi program, a kocsi már sehol sem volt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoStohl Andrást lelkiismeret-furdalás gyötri azért, mert elvált Ancsikátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-stohl-andrast-lelkiismeretfurdalas-gyotri-azert-mert-elvalt-ancsikatol.htmlStohl András nem tudja legyűrni lelkifurdalását, amit azóta érez, hogy elvált második feleségétől. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Reni így érezte magát a kiesése után – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-vv-reni-igy-erezte-magat-a-kiesese-utan-video.htmlVV Zsuzsu hatalmas fölénnyel nyerte meg a ValóVilág 9 legutóbbi párbaját, a szavazatok 67,61 százalékát ő kapta. Renit tehát a szavazók csak valamivel több mint 30 százaléka szerette volna viszontlátni a villában. Domszky László, a Life.hu riportere kiesése után arról faggatta a villalakót, hogy számított-e ekkora különbségre, és persze arról is, mennyit hízott a villában. TV + Sztárok--Vajna Timi belefogyott a gyászba: egy jósnő segítségével beszélget elhunyt férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-vajna-timi-belefogyott-a-gyaszba-egy-josno-segitsegevel-beszelget-elhunyt-ferjevel.htmlVajna Timi egy jósnő segítségével kommunikál elhunyt férjével. Mint ismeretes, Andy Vajna janurás 20-án, otthonában hunyt el tragikus hirtelenséggel.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka kitiltotta úszótársait a konditeremből: zavartalanul és egyedül akar edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20190204-hosszu-katinka-kitiltotta-uszotarsait-a-konditerembol-zavartalanul-es-egyeduk-akar-edzeni.htmlEgy neve elhallgatását kérő informátor szerint Hosszú Katinka kitiltotta fradis úszótársait a Duna Aréna konditerméből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.