Bikiniben mutatta meg magát Péterfy Bori – fotó

Forrás: Facebook/Péterfy Bori & Love Band, Karmatik -
Thaiföld szexi Péterfy Bori bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péterfy Bori Thaiföldön nyaral, ahonnan bikinis fotókat is posztolt magáról a közösségi oldalára.

Úgy tűnik, idén is népszerű téli úti cél a hazai hírességek körében Thaiföld. Mint kiderült, Péterfy Bori is ott pihen, és a nyaralásról már több fotót is posztolt a közösségi oldalára.

Bikinis képein jól látható, hogy a 49 esztendős énekesnő remek formában van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alszik a drága ☀️#pig #dukdik #sunshine #blondehair #malacomvan

Péterfy Bori & Love Band (@peterfybori) által megosztott bejegyzés,

Szívszorító képeket posztolt Vajna Timi a temetésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-szivszorito-kepeket-posztolt-vajna-timi-a-temetesrol.htmlVajna Timi posztolt néhány szívszorító képet Andy Vajna temetéséről. TV + SztárokOrigoPintér Tibor lelkébe szeretett bele Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-pinter-tibor-lelkebe-szeretett-bele-ilyes-jenifer.htmlPintér Tibor barátnője nyilatkozott kapcsolatuk kialakulásáról: ezt szerette meg Jenifer a színészben. TV + SztárokOrigoAndy Vajna megfilmesítette volna a Beatrice történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20190205-andy-vajna-megfilmesitette-volna-a-beatrice-tortenetet.htmlAndy Vajnának sok ötlete volt még, amiket sajnos már nem tudott megvalósítani. Megfilmesítette volna például a Beatrice történetét. TV + Sztárok--Soha nem látott fotó került elő Meghan hercegnérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-soha-nem-latott-foto-kerult-elo-meghan-hercegnerol.htmlA kétezres évek elejéről származhat az a fotó, amelyet Katharine McPhee színésznő tett közzé Instagram-oldalán. A képen Meghan hercegnével látható, akivel akkor ugyanabban a musicalben szerepeltek. TV + Sztárok--Adam Levine ledobta a felsőjét a Super Bowl halftime show-jában – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-adam-levine-ledobta-a-felsojet-a-super-bowl-halftime-showjaban.htmlA Maroon 5 énekese, Adam Levine félmeztelen testével dobta fel a hangulatot a hétvégi Super Bowl halftime show-jában. TV + Sztárok--Szavazz, szerinted ki a legcsinosabb a magyar sztáranyukák közülhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-szavazz-szerinted-ki-a-legcsinosabb-a-magyar-sztaranyukak-kozul.htmlA kisgyerekes sztáranyukák közül sokan megmutatták már magukat bikiniben. Szerinted melyikük a legcsinosabb? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.