Michael Jackson nevetett, amikor kérdőre vonták pedofília miatt – videó

Michael Jackson vád kihallgatás rendőrség videó pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy többen pedofíliával vádolták meg korábban Michael Jacksont. Erről nemrégiben dokumentumfilmet készítettek Leaving Neverland címmel. Most egy kihallgatás videorészlete is napvilágra került, amelyen láthatjuk, hogyan reagált a pop királya, amikor feltették neki a kérdést, hogy valóban pedofil-e.

Nemrégiben felkavaró dokumentumfilm készült, amely azt boncolgatja, vajon valóban volt-e Michael Jacksonnak pedofil kapcsolata gyerekekkel. A nagy visszhangot kiváltó alkotásra egy állítólagos volt szeretője is reagált, aki azt állítja, Jackson talpig férfi volt, nem lehet, hogy gyerekekkel kezdett szexuális kapcsolatot.

Most pedig a Daily Mail közölt egy videót, amely egy kihallgatás részletét tartalmazza. A képsorokon látható, ahogy 1996-ban kérdőre vonják az akkor 37 éves énekest azzal kapcsolatban, hogy valóban lépett-e szexuális kapcsolatba gyerekekkel.

A pop királya láthatóan zavarban volt, nevetett, feszengett a kamera előtt. A kényelmetlen helyzetet egy ponton bibliai idézettel próbálta oldani, valamint tagadta az ellene felhozott vádakat. Ekkor egyébként Macaulay Culkin, Jordan Chandler és Brett Barnes ügyéről kérdezték.

Tóth Andi reagált az eltiltási pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190205-toth-andi-reagalt-az-eltiltasi-pletykakra.htmlAz X-Faktor egykori nyertesét, Tóth Andit Szikora Robi mentorálta a show-ban. A hetekben azonban napvilágot látott az a pletyka, hogy Robit eltiltották Anditól a műsor után. Ennek kapcsán arról kérdeztük Andit, igaz-e, hogy volt mentorát valaha is eltiltották tőle.TV + SztárokOrigoKatalin hercegné is II. Erzsébet hivatalos kesztyűgyártójától vásárolhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-katalin-hercegne-is-ii-erzsebet-hivatalos-kesztyugyartojatol-vasarol.htmlÚgy tűnik, Katalin hercegné is II. Erzsébet hivatalos kesztyűgyártójától vásárol. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy miért narancssárga Donald Trump bőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190205-kiderult-hogy-miert-narancssarga-donald-trump-bore.htmlDonald Trump érdekes, narancssárgás színe sokakat foglalkoztat, pontosabban az, hogy miért ilyen. Erre derítettek most fényt. TV + Sztárok--Volt férjéről nyilatkozott Judyhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-volt-ferjerol-nyilatkozott-judy.htmlValószínűleg nem sokan emlékeznek rá, de Judynak a jelenlegi a második férje. Az exéről nem nagyon beszél, de most kivételt tett. Elárulta, nem titkolózik, egyszerűen csak senki nem faggatta eddig a volt férjéről. TV + Sztárok--VV Reni és Csoki megegyeztek: randizgatni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-vv-reni-es-csoki-megegyeztek-randizgatni-fognak.htmlVV Reni a kamerák előtt faggatta ki Csokit, hogyan alakult az élete a kiesése után. Elsősorban arra volt kíváncsi, a fiúnak volt-e azóta valakije...TV + SztárokOrigoMegrendítő fotót posztolt Emiliano Sala nővérehttp://www.life.hu/sztarok/20190205-megrendito-fotot-posztolt-emiliano-sala-novere.htmlAz eltűnt labdarúgó, Emiliano Sala nővére szívszorító fotót posztolt a közösségi oldalra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.