Story Gála: az elmúlt évek legextrémebb történései: hatalmas eséstől a bombariadóig

Medveczky Ilona Ördög Nóra Story-gála Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a minden év februárjában megtartott Story Gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig.

Idén február 9-én rendezik meg a Story Gálát, ahonnan a Life.hu, ahogy minden évben, most is jelentkezik. Megmutatjuk majd nektek, ki miben érkezett, interjúkat készítünk a legnépszerűbb hazai celebekkel, és a videóink által betekinthettek majd a magyar sztárvilág legrangosabb eseményébe. Addig is azonban egy kicsit szemezgetünk a korábbi gálák történetéből.

Medveczky Ilona padlót fogott

A 2012-es gálán Medveczky Ilona hatalmasat esett, miközben a New York, New York című számra táncolt. A díva elvesztette az egyensúlyát, és padlót fogott. Ilonát Rippel Feri segítette fel, mert hatalmas szoknyája akadályozta a mozgásban.


Kiszel Tündét nem hívták meg

2014-ben Kiszel Tünde ruhája vitte a prímet, aki habos-babos pink estélyijéhez választott limuzint, és fiatal kísérője oldalán tündökölt.

Kiszel Tünde Barbie babaként ment a Story Gálára 2014-ben Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

2015-ben a naptárdívának csalódnia kellett, mert nem hívták meg az eseményre. "Az idén nem veszek részt a Story Gálán, nem kaptam meghívót. Sajnálom, hogy azok nem kaptak meghívást, akik gyakran szerepeltek a magazin hasábjain, akik miatt szerették az újságot az olvasók" – mondta akkor Tünde.

2015-ben bombariadó volt

Négy évvel ezelőtt bombariadó zavarta meg a Story Gálát, egy névtelen bejelentés miatt ki kellett üríteni a helyiséget az ünnepi vacsora előtt. A vendégek ezért éhesen várakoztak, amíg a rendőrök kutyákkal átvizsgálták a helyszínt. A vendégek közül sokan méltatlankodtak a történtek miatt, és volt, aki elhagyta a helyszínt, mondván, inkább máshol vacsorázik.

Majka a színpadon szelfizett

2015-ben Majka egy különleges szelfivel lepte meg rajongóit. Miközben átvette az év férfi személyiségének járó díjat, dobott egy fotót a színpadon, az biztos, hogy ezzel a legbevállalósabb celeb díját is megkaphatta volna.

Majka szelfije a színpadról Forrás: facebook.com/majkahivatalos

Apró malőr: Ördög Nóráról majdnem leesett a ruha a 2018-as Story Gálán

A 2018-as év műsorvezetője, Ördög Nóra elképesztően jó fejként viselkedett a ruhabakijával kapcsolatban. Egyáltalán nem zavarta, hogy a gála estéjén több hír is megjelent a ruhabalesetéről, ő is posztolt róla, elmondta, elpattant egy patent, de férje, Nánási Pál segített neki rendbe szedni az öltözékét. Ördög Nóra egyébként éppen a díját szerette volna átvenni a Story Gálán, amikor kis híján leesett róla a gyönyörű ruhája. A műsorvezető elmondta, nem a ruhával volt a gond, ő maga tehet róla, hogy az egyik patent kikapcsolódott.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.