Volt férjéről nyilatkozott Judy

Forrás: Instagram / Judy -
Judy ex férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem sokan emlékeznek rá, de Judynak a jelenlegi a második férje. Az exéről nem nagyon beszél, de most kivételt tett. Elárulta, nem titkolózik, egyszerűen csak senki nem faggatta eddig a volt férjéről. 

Judy az Instagram-oldalán beszélt volt férjéről az egyik rajongója kérdésére válaszolva. Az énekesnő 2007 és 2009 között volt Nagy Roland felesége, aki akkoriban a zenekar dobosa is volt. Válásuk után azonban nemcsak a magánéletük, de a szakmai életük is külön utakon folytatódott, azóta Judy nem is nagyon nyilatkozik a volt férjéről. Most elárulta, ennek nincsen különösebb oka, egyszerűen senki nem kérdezi.

Judy a volt férjéről nyilatkozott Forrás: Instagram / Judy


„Az első férjedről nem szívesen beszélsz? Talán csúnya vége lett? Bocs, ha bántó a kérdés” – tette fel kérdését egy rajongó. „Mivel senki nem kérdezte, így nem is kellett beszélnem róla. Semmi különös... normálisan váltunk el, de nem tartjuk a kapcsolatot egyáltalán! Talán 1-2 alkalommal találkoztam vele az elmúlt 11 évben! Nem volt bántó a kérdés, hiszen a most megjelent könyvemben is kapott részeket, és fotón is ott van! Ő ugyanúgy az életemhez tartozott...” – írta Judy.

Volt férjéről nyilatkozott Judy Forrás: Instagram/Judy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.