Hajléktalanként él ma a 80-as évek sztármodellje, Nastasia Urbano

Forrás: GoFundMe -
modell hajléktalan gyűjtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajléktalanként él ma a 80-as évek egyik legkedveltebb modellje, Nastasia Urbano.

Barcelona utcáin él hajléktalanként a ma 57 esztendős Nastasia Urbano. A modell a 80-as évek egyik szupersztárja volt, sorra hódította meg a kifutókat.

Annak idején mindenki szeretett. Napi három-négy óra munkával rengeteg pénzt kerestem. Együtt vacsoráztam Jack Nicholsonnal, Andy Warhollal és Roman Polanskival, együtt buliztam Melanie Griffith-szel, Don Johnsonnal, Simonnal és Garfunkellel. Még Madonna és Sean Penn esküvőjére is majdnem elmentem. Úgy éltem, akár egy hercegnő" – idézi a nő szavait a The Sun.

Nastasia Urbano modell Forrás: GoFundMe

Hamarosan férjhez ment és gyermekeket szült, de a házassága válással végződött, és az exférje gyakorlatlag kisemmizte őt.

Mindent az én pénzemből fizetett. Két nappal az után, hogy megismerkedtünk, rábeszélt, hogy vegyek egy BMW-t. Persze belementem, odaadtam a csekket neki. Egy idióta voltam."

Nastasia most depresszióval küzd, és az utcán él. Barátai nemrég gyűjtést szerveztek számára a GoFundMe oldalon, hogy segítsenek neki talpra állni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.