Liptai Claudia újra a cukrászattal foglalkozik most, hogy nem tévézik

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
TV2 tévé Liptai Claudia cukrászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia élete teljesen másként zajlik, hiszen a tévé már nincs képben. Elárulta, mivel tölti az idejét most. 

Liptai Claudia nem hosszabbította meg a szerződését a TV2-vel, méghozzá a kisfia miatt, így 2019-től már nem láthatjuk a csatornán. Természetesen a Séfek séfe című műsorban még szerepelni fog, hiszen azt jóval korábban forgatták, és a csatorna közleménye szerint, ha lesz hozzá illő formátum, akkor számítanak rá. Sokan kérdezik tőle, hogy mivel tölti az idejét így, hogy nincsenek kötöttségek. Az Instagram-oldalán válaszolt erre a műsorvezető.

Liptai Claudia tévézés nélkül is elfoglalja magát Forrás: Instagram/Liptai Claudia

"Sokan kérdezitek, hogy a jelenlegi, tv nélküli életemben mit csinálok. Néha nekem is nehéz megfogalmazni, de megpróbálom. Egyszerűen keresem a kedvemre való lehetőségeket. Ezért festek, készítek kisfilmeket a mindennapjaimról, és természetesen újra hódolok a cukrászatnak, a kis bonbonoknak" – írta Claudia.

Megkérte barátnője kezét a magyar vízilabdázó, Tóth Marcihttp://www.life.hu/sztarok/20190205-megkerte-baratnoje-kezet-a-magyar-vizilabdazo-toth-marci.htmlTóth Marci válogatott vízilabdázó megkérte barátnője kezét, szerelme pedig igent mondott. Örömükről az Instagramon tájékoztatták a rajongókat. TV + Sztárok--VV Reni elárulta: kiesése után is szerelmes Csokiba, akivel az érzés kölcsönöshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vv-reni-elarulta-kiesese-utan-is-szerelmes-csokiba-akivel-az-erzes-kolcsonos.htmlVV Reni VV Zsuzsuval való párbajában alul maradt, így ő már a való életből figyeli a villabéli történéseket. A fiatal táncoslány Csokival való kapcsolatáról mesélt.TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski pucér melleit mutogatja az Instagramon – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-emily-ratajkowski-pucer-melleit-mutogatja-az-instagramon.htmlEmily Ratajkowski ismét villantott: ezúttal a közösségi oldalon mutatta meg pucér melleit. TV + SztárokOrigoHarry herceg megváltozott: egy testbeszédszakértő elemezte a gesztusaithttp://www.life.hu/sztarok/20190205-harry-herceg-megvaltozott-testbeszedszakerto-elemezte-gesztusait.htmlEgy testbeszédszakértő állítja, Harry herceg viselkedése egyre inkább megváltozik, minél inkább közeledik gyermeke születésének napja. TV + Sztárok--Már tudni lehet, mi nyílik Klapka György zálogházának helyénhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-mar-tudni-lehet-mi-nyilik-klapka-gyorgy-zaloghazanak-helyen.htmlKlapka György 2017-ben bekövetkezett halála óta kérdéses volt a legendássá vált zálogház sorsa. Az üzlethelyiséget felújítják, úgy tudni, étterem lesz a helyén. TV + Sztárok--Tóth Andi reagált az eltiltási pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190205-toth-andi-reagalt-az-eltiltasi-pletykakra.htmlAz X-Faktor egykori nyertesét, Tóth Andit Szikora Robi mentorálta a show-ban. A hetekben azonban napvilágot látott az a pletyka, hogy Robit eltiltották Anditól a műsor után. Ennek kapcsán arról kérdeztük Andit, igaz-e, hogy volt mentorát valaha is eltiltották tőle.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.