Így tiszteleg Andy Vajna emléke előtt Dobó Kata

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Dobó Kata bemutató tisztelgés gyász Andy Vajna Kölcsönlakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő héten bemutatják Dobó Kata első filmjét, a színésznő pedig a nézőtéren egy üres széket tart majd fenn egykori kedvesének, Andy Vajnának.

Jövő héten bemutatják Dobó Kata első filmjét, a Kölcsönlakást. A rendezőként debütáló színésznő boldogsága azonban érthető módon nem felhőtlen, fáj neki, hogy egykori kedvese, Andy Vajna már nem láthatja a kész alkotást. Biztos azonban abban, hogy lélekben ő is ott lesz majd a bemutatón, fenn is tartanak neki egy üres széket a nézőtéren.

Andy sajnos nem látta a film kész verzióját, csak egy nyersen vágottat. Így minden effekttel, kész hanggal már nem tudta megnézni, pedig nagyon szerettem volna neki is megmutatni... Ez a hiányérzet vesz el a jó érzésből, ami most van bennem. Ezt neki is látni kellett volna, és nagyon készült is rá... Öt teremben lesz majd egyszerre az igazi premier tizenkettedikén, és abban a teremben, amelyikben én nézem, lesz egy üres széke Andynek” – nyilatkozta a Blikknek.

Dobó Kata Andy Vajna előtt tiszteleg Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.