Kulcsár Edinát kisminkelte Hódi Pamela kislánya, Nati – Fotó

Hódi Pamela fotó Berki Natasa Zselyke Kulcsár Edina smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinát Hódi Pamela kislánya sminkelte ki, a végeredmény pedig minden lett, csak nem szokványos. 

Kulcsár Edina megmutatta, milyen, amikor egy gyermek készíti el a sminkjét. A sztármamit Hódi Pamela kislánya, Nati festette ki, és a végeredmény egyáltalán nem lett szokványos. Edina viszont éppen ezért imádja! "Ez a smink aztán nem semmi, nem? Natkó csinálta" – árulta el Edina.

Fél év után szakított párjával Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-fel-ev-utan-szakitott-parjaval-vamos-erika.htmlVámos Erika fél év után szakított a párjával, Tamással. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Megyeri Csilla hazugsággal jutott be a rendezvényrehttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-megyeri-csilla-hazugsaggal-jutott-be-a-rendezvenyre.htmlMegyeri Csillát is meghívták a 20. Story Gálára, melyet a Szépművészeti Múzeumban tartottak. A celeb azonban elfelejtett visszajelezni, így törölték a listáról. Megkereste a szervezőket, akiknél füllentéssel elérte, hogy részt vehessen a rendezvényen. TV + SztárokOrigoA Dal: Nagy Feró műtött térde ellenére az asztal tetején táncolthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-nagy-fero-mutott-terde-ellenere-az-asztal-tetejen-tancolt.htmlNagy Feró a fájdalmaival nem törődve pattant fel az asztalra: annyira tetszett neki Petruska András dala, hogy ott perdült táncra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStory Gála 2019: Aradi Balázs elárulta, mivel foglalkozik, amikor nem a Barátok köztben szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-aradi-balazs-elarulta-mivel-foglalkozik-amikor-nem-a-baratok-koztben-szerepel.htmlJó néhány éve szerepel már Aradi Balázs az RTL Klub sorozatában, a Barátok köztben, de nem kizárólag ez tölti ki az életét. A Story Gálán a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy mivel biztosítja be magát, mit csinál akkor, amikor nem Berényi Miklós karakterének fiát, Balázst játssza. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Istenes Bence nem akar végleg elszakadni Magyarországtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-istenes-bence-nem-akar-vegleg-elszakadni-magyarorszagtol.htmlIstenes Bence kapta az év műsorvezetője díjat az idei Story Gálán, ami nem is csoda, hiszen Németországban és itthon egyaránt dolgozik. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy a külföldi karrier mellett vannak-e tervei még Magyarországon, vagy végleg búcsút int hazánknak. TV + Sztárok--Pintér Tibor máris összeköltözött szerelmével, Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-pinter-tibor-maris-osszekoltozott-szerelmevel-ilyes-jeniferrel.htmlPintér Tibor úszik a boldogságban: hiába a néhány hetes szerelem, mégis úgy érzi a színész, most valóban szerelmes. Hatalmas mérföldkőhöz érkeztek szerelmével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.