Pintér Tibor máris összeköltözött szerelmével, Ilyés Jeniferrel

Forrás: TV2 -
összeköltözés Pintér Tibor Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor úszik a boldogságban: hiába a néhány hetes szerelem, mégis úgy érzi a színész, most valóban szerelmes. Hatalmas mérföldkőhöz érkeztek szerelmével.

Pintér Tibor áradozva mesélt új szerelméről a Story Gálán. A közös nyaralás bebizonyította számára, hogy fiatal kedvese, Jenifer a legjobb társ számára, aki minden rigolyáját elviseli.

Pintér Tibor Forrás: TV2

Bár Ilyés Jenifer hivatalosan még a szüleivel él, ideje túlnyomró részét máris új szerelménél tölti, fogkeféje is van Tenyánál. Monthatni összeköltöztek a friss szerelmesek.

"Mindig mondom neki, hogy nyugodtan hagyjon itt ezt meg azt, lassan tényleg minden cucca átkerül hozzám" - mesélte boldogan a Blikknek Tibor.

VV Roli tért vissza győztesként a ValóVilág 9 utolsó előtti párbajáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-vv-roli-tert-vissza-gyozteskent-a-valovilag-9-utolso-elotti-parbajarol-video.htmlA ValóVilág 9 a végéhez közeledik, már csak 4 játékosnak maradt esélye megnyerni a 36 milliós főnyereményt. Az utolsó előtti párbajról VV Roli tért vissza győztesként, kinthagyva VV Adrit.TV + Sztárok--Vajna Timi zokogva mondta el férjének a búcsúbeszédét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-vajna-timi-zokogva-mondta-el-ferjenek-a-bucsubeszedet-video.htmlMint ismeretes, Andy Vajna január 20-án hunyt el, tragikus hirtelenséggel. Temetésére január 31-én került sor. Felesége búcsúbeszédét most láthatjuk is.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Vetkőzős pókert játszottak a villalakók, Adri melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag9-vetkozos-pokert-jatszottak-a-villalakok-adri-melleket-villantott.htmlVetkőzős pókert játszottak a villalakók, gyorsan lekerültek a ruhák. TV + SztárokOrigoNánási Pál varázslatos fotót készített Ördög Nórárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-nanasi-pal-varazslatos-fotot-keszitett-ordog-norarol.htmlA Story Gála előtt fotózta le férje, Nánási Pál Ördög Nórát. A kép igazán varázslatos lett. TV + Sztárok--ValóVilág 9: belezúgott párbajellenfelébe, VV Adriba Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag9-belezugott-parbajellenfelebe-vv-adriba-vv-roli.htmlRomantikus reggeli ébresztővel kedveskedett Roli a párbajellenfelének, Adrinak, aki szemlátomást nem is tudta hova tenni a dolgot hirtelen. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Ezért repülnek Rubint Réka oldaláról a trollokhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-ezert-repulnek-rubint-reka-oldalarol-a-trollok.htmlBenes Anita, Daalarna ruhájában jelent meg a Story Gálán Rubint Réka. A rendezvény előtt az aerobikoktató a rajongói segítségét kérte a választásban, és azt mondja, eltalálták az ízlését. Réka arról is beszélt, hogy a közösségi oldalainak kezelésében van, aki segít neki, és előfordul, hogy kidobják azokat, akik kizárólag negatív kommenteket írnak a megosztásokhoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.