Zámbó Jimmy család elhidegülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 évvel Jimmy halála után a családja sem tart már úgy össze, mint korábban. 

Zámbó Jimmy számára mindig is fontos volt a család. Sokat törődött azzal, hogy a szerettei együtt legyenek: első házasságából született nagyfiával, Krisztiánnal is sokat foglalkozott és igyekezett azért, hogy Edit asszonnyal közös gyermekei, Sebastián és Adrián is édestestvérként szeressék Krisztiánt. Ám most, 18 évvel a halála után nem lenne boldog attól, amit lát.

Zámbó Jimmyt sokan nem feledik Sláger Tv

„Nem szoros a viszonyunk a féltestvéreimmel. Nem vagyunk már gyerekek, teljesen külön életünk van, és már nincs meg az a testvéri kötelék köztünk, mint amikor apu még élt. Sebastián amúgy is külföldön él, gyereket nevel, Adrián is karriert épít, és én is járom a saját zenei utamat. Mindenkinek van párja, és ezáltal megváltozott a fontossági sorrend. Nincsenek közös vasárnapi ebédek, ami apu idején még sokat jelentett. De nem fáj, egyszerűen csak így alakult” – mesélte a Borsnak Krisztián, aki a távolság ellenére is úgy érzi, ha baj történne, számíthatnának egymásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.