Andy Vajna egy ismerőse szerint a filmmogul azt akarná, hogy Tímea menjen férjhez

halál házasság gyászév Andy Vajna tragédia Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láthatóan nagyon megviselte férje halála Vajna Tímeát. Andy Vajna felesége azóta a közösségi oldalait sem használja, kizárólag a producerről vagy annak temetéséről tölt fel képeket, videókat. Az egyik ismerős azonban most azt mondta, hogy Andy Vajna szerette volna, ha halála után Tímea újra férjhez megy. 

Nem csak Magyarországon, Amerikában is elbúcsúztatják Andy Vajnát, a szertartás részleteiről azonban nem közöltek részleteket a sajtóval. A filmügyi kormánybiztos, producer özvegyét, Vajna Tímeát láthatóan nagyon megviselte férje elvesztése. Közösségi oldalait sem használja, csupán férjéről és a temetésről oszt meg fotókat, videókat.

Egy ismerős szerint Andy Vajna szerette volna, ha Tímea férjhez megy a gyászév letelte után Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A család egyik ismerőse most a Blikk Rúzsnak elmondta, milyen véleménnyel volt Andy Vajna felesége közösségi oldaláról, amire sokszor pikáns képeket is feltöltött. „Andy határozottan derűsen szemlélte Timi közösségi oldalakra feltett bejegyzéseit. Büszke volt arra, hogy ilyen szép felesége van, akin más férfiak szeme is megakad. Egyáltalán nem zavarta, ha egy-két fotón lengébben öltözött Timi, és többet sejtetett a testéből. Bár féltékenység benne is volt, de maximálisan megbízott a feleségében, és gyakran ő mutogatta az ismerősöknek Timi legújabb fotóit. De nemcsak bízott benne, hanem nagyon szerette is” – mondta a lapnak az ismerős.

Az ismerős szerint Andy többször próbálta szóba hozni az elmúlását, és azt, hogy mi lesz utána Tímeával. „Nekünk, az ismerőseinek is említette, hogy azt szeretné, ha a gyászév letelte után Timi ismét férjhez menne, és boldog lenne. Andy ugyanis nagyon hálás volt élete utolsó öt évéért, amit Timi mellett boldogságban tölthetett” – folytatta az ismerős, aki szerint Andy Vajna arcára fia halála óta egyedül Timea tudott mosolyt csalni.

Demcsák Zsuzsa kislányának csapata nyert a röplabdabajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-demcsak-zsuzsa-kislanyanak-csapata-nyert-a-roplabdabajnoksagon.htmlDemcsák Zsuzsa nagy örömhírt osztott meg rajongóival: visszatér a versenyszerű sportoláshoz. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: meztelenség és leszbicsók is van a legjobb pillanatok között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190212-valovilag-9-meztelenseg-es-leszbicsok-is-van-a-legjobb-pillanatok-kozott-18.htmlA végéhez közeledik a ValóVilág 9. szériája. A szerkesztők videóban szedték össze a hosszú hónapok legjobb pillanatait. Láthatunk a képsorokon jó adag meztelenséget, sztriptízt, de még leszbicsókot is. TV + Sztárok--Morgan Freeman először mutatkozott unokája gyilkosának tárgyalása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190212-morgan-freeman-eloszor-mutatkozott-unokaja-gyilkosanak-targyalasa-ota.htmlMorgan Freeman először mutatkozott egy tévéshowban azután, hogy elítélték unokája gyilkosát. TV + Sztárok--Sáfrány Emese nem érzi jól magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-safrany-emese-nem-erzi-jol-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlNincs könnyű helyzetben Aleska a bajnokok csapatában: egyáltalán nem érzi jól magát. TV + SztárokOrigoBalázs Andi védelmébe vette Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-balazs-andi-vedelmebe-vette-toth-verat.htmlBalázs Andi Tóth Vera védelmére kelt és kiosztott egy rosszindulatú kommentelőt a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Görög Zita visszatért harmadik gyermeke születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-story-gala-2019-gorog-zita-visszatert-harmadik-gyermeke-szuletese-utan.htmlGörög Zita a harmadik gyermeke születése előtt eldöntötte, kicsit visszavonul, ám a Story Gálára visszatért. A gyönyörű sztáranyuka a Life.hu riporterének elárulta, ez most egy különleges alkalom volt, hogy kimozdult otthonról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.