Story Gála 2019: ezért hagyta ki az eseményt Nyári Károly

Forrás: Instagram/Nyári Károly -
Nyári Alíz Nyári Edit Nyári Károly koncert Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Károly állandó vendége a Story Gálának, ám most nem vett részt az eseményen. Lányai, Alíz és Edit a Life.hu riporterének elárulták, mi volt ennek az oka.
Story Gála 2019: Görög Zita visszatért harmadik gyermeke születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-story-gala-2019-gorog-zita-visszatert-harmadik-gyermeke-szuletese-utan.htmlGörög Zita a harmadik babája születése előtt eldöntötte, kicsit visszavonul, ám a Story Gálára visszatért. A gyönyörű sztáranyuka a Life.hu riporterének elárulta, ez most egy különleges alkalom volt, hogy kimozdult otthonról. TV + Sztárok--Zámbó Jimmy családja elhidegült egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-a-zambo-csalad-elhidegult-egymastol.html18 évvel Jimmy halála után a családja sem tart már úgy össze, mint korábban. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra majdnem lekéste a Story Gálát: kínos lett volna, ő volt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-ordog-nora-majdnem-lekeste-a-story-galat-volt-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nóra és családja nemrégiben Mexikóban nyaraltak. Habár maga az utazás számos kellemes élménnyel ajándékozta meg a híres családot, a hazaút már korántsem volt ennyire jó. Sőt! Nóra éppen hogy hazaért a varázslatos helyszínről a Story Gálaát megelőző estén, de még az odafelé tartó taxija is lerobbant. TV + Sztárok--Oszter Sándor: "Milliókat költöttem, mégis bíróság elé állítanak"http://www.life.hu/sztarok/20190212-oszter-sandor-duhos-szerinte-nincs-semmi-baj-a-kertjeben-levo-toval.htmlOszter Sándornál betelt a pohár.TV + Sztárok--Első házasságok, amikre már nem is emlékszünk: Bradley Cooper Jennifer Esposito férje volthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-elso-hazassagok-amikre-mar-nem-is-emlekszunk-bradley-cooper-jennifer-esposito.htmlHollywoodban teljesen szokványos, hogy a sztárok életük során többször házasodnak, néhány esküvő pedig olyan régen történt, hogy el is feledkeztünk róla. Íme azok a volt feleségek, akik egy A listás hírességhez mentek hozzá egykor, de amíg a párjuk csillaga felfelé ívelt, ők a feledés homályába merültek. Többnyire már arra a tényre sem emlékszünk, hogy ők valaha házasok voltak. TV + Sztárok--Liptai Claudia vicces videóban mutatja be a reggeljeit: a lépcsőn ilyenkor csak lekúszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-liptai-claudia-vicces-videoban-mutatja-be-reggeljeit-a-lepcson-ilyenkor-csak-lekuszik.htmlSzórakoztató videóban mutatta meg Liptai Claudia, milyen küzdelmesen indulnak a reggelei. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.