Cardi B-t megalázták a rajongói, Lady Gaga védte meg

díj Cardi B Lady Gaga közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cardi B törölte magát az Instagramról, miután a kommentelők nekiestek. Lady Gaga Twitter-bejegyzésben vette védelmébe kolléganőjét. 

Grammy-díjat vehetett át Cardi B, ám öröme nem lehetett felhőtlen, hiszen ezután a kommentelők rosszindulatú megjegyzéseivel kellett szembenéznie. Olyannyira rosszulesett neki a fröcsögés, hogy törölte magát az Instagramról, így szüntetve meg 40 millió követővel rendelkező profilját.

Az USA Today cikke szerint a hiphopelőadót Lady Gaga vette védelmébe egy Twitter-bejegyzésben.

„Nehéz nőnek lenni ebben az iparágban. Meg kell küzdenünk a tiszteletlen megjegyzésekkel csak azért, hogy alkothassunk” – írta bejegyzésében Lady Gaga, aki azt is megjegyezte, hogy Cardi B-t rendkívül bátornak tartja.

Exatlon Hungary: Sáfrány Emese elmondta, miért döntött a távozás melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-exatlon-hungary-safrany-emese-elmondta-miert-dontott-a-tavozas-mellett.htmlÖnként távozott az Exatlon Hungary játékából Sáfrány Emese, azaz Aleska. Mint mondta: nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel, ami a Bajnokok csapatában fogadta. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Hunor önzetlenül segített Rolinak leborotválni a mellszőréthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-valovilag-9-hunor-onzetlenul-segitett-rolinak-leborotvalni-a-mellszoret.htmlSzoros barátság alakult ki a ValóVilág 9 villájában Hunor és Roli között. Olyannyira, hogy az önzetlen Hunor most Roli mellszőrzetét is lenyírta. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: szavazz, hogy szerinted ki lesz VV Zsuzsu ellenfelehttp://www.life.hu/sztarok/20190213-valovilag-9-szavazz-hogy-szerinte-ki-lesz-vv-zsuzsu-ellenfele.htmlHamarosan véget ér a ValóVilág 9. szériája. A villalakók Zsuzsut küldték párbajozni, akinek hamarosan meg kell neveznie, hogy ki lesz az ellenfele. Szavazz, hogy szerinted kit hív ki a kiválasztott! TV + SztárokOrigoVoga János durván leszólta lánya, Viki dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20190213-voga-janos-durvan-leszolta-lanya-viki-dalait.htmlVoga Viki elárulta, édesapja, Voga János gyakran kritizálja a dalait. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkával új edzője, Petrov Árpád is szokott kiabálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190213-hosszu-katinkaval-uj-edzoje-petrov-arpad-is-szokott-kiabalni.htmlFél éve edzi Petrov Árpád Hosszú Katinkát, és ő sem kíméli az úszónőt. Kiabálni is szokott vele, de nem a versenyein. TV + Sztárok--Lánya levelének közzététele miatt a brit királyi család beperelheti Thomas Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20190213-lanya-levelenek-kozzetetele-miatt-a-brit-kiralyi-csalad-beperelheti-thomas-marklet.htmlJogsértés miatt beperelheti a brit királyi család Meghan Markle apját, Thomast. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.