Fia öngyilkosságáról vallott Kabir Bedi

Forrás: AFP/Sujit Jaiswal -
öngyilkos Kabir Bedi Sandokan fia öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabir Bedi, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Sandokan életének legnagyobb tragédiája fia öngyilkossága. Erről vallott most őszintén a színész.

Kabir Bedi a Maláj tigris című sorozatban Sandokanként vált népszerűvé. A színésznek ez a sorozat hozta el a népszerűséget, itthon is megőrültek érte az emberek, természetesen főként a nők. Életét azonban beárnyékolja nagyobbik fiának tragédiája, aki 27 évesen, 1997-ben öngyilkos lett.

Kabir Bedi fia öngyilkosságáról vallott Forrás: AFP/Sujit Jaiswal

Többször beszélt nekem az öngyilkosságról, furcsa módon vágyott a halálra, a csendre,

Lokálnak

Gólyahír: megszületett a Viszkis kislányahttp://www.life.hu/csalad/20190212-megszuletett-a-viszkis-kislanya.htmlKedden délután megszületett Ambrus Attila, a Viszkis kislánya. Szívből gratulálunk a kicsihez! Család--Semmelweis Ignác az anyák életéért küzdött, de csak a halála után ért célthttp://www.life.hu/csalad/20190210-semmelweis-ignac-nem-erhette-meg-hogy-minden-no-biztonsagban-szulhessen.htmlMind az anyák megmentőjeként tekintünk Semmelweis Ignácra, aki felfedezte, hogy az orvosok kezének fertőtlenítésével, az akkoriban rengeteg nő életét követelő gyermekágyi láz megelőzhető. Ugye te is így ismered a „történetet"? Nos, az igazság ennél sokkal árnyaltabb, és, mondhatni, tragikusabb. CsaládOrigoMásodik gyermekével várandós a magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamarahttp://www.life.hu/csalad/20190212-masodik-gyermekevel-varandos-a-magyar-szepsegkiralyno-cserhati-tamara.htmlCserháti Tamara második gyermekét hordja a szíve alatt: az örömhírt Instagram-oldalán közölte követőivel. CsaládOrigoBárdosi Ildi a gyereknevelésről: akkor érzi jól magát, ha le van terhelvehttp://www.life.hu/csalad/20190212--bardosi-ildi-a-gyereknevelesrol-akkor-erzi-jol-magat-ha-le-van-terhelve.htmlBárdosi Ildi nem érzi magát tökéletes anyának, hiszen még nem találja az összhangot a mindennapokban, de az biztos, hogy csak akkor érzi jól magát, ha eléggé le van terhelve. CsaládOrigoTíz év után végre kibékült Christian Bale és az édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20190212-tiz-ev-utan-vegre-kibekult-christian-bale-es-edesanyja.htmlTíz évig volt haragban Christian Bale és édesanyja egy elfajult családi vita miatt, de úgy tűnik, azóta rendeződött a viszonyuk. Család--Liptai Claudia megmutatta, milyen édesen alszik a kisfia, Marci – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190212-liptai-claudia-megmutatta-milyen-edesen-alszik-a-kisfia-marci.htmlLiptai Claudia nagy cuki fotót osztott meg gyermekéről, Marciról: megmutatta, milyen édesdeden alszik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.