Fürdőkádból posztolt a Jóban Rosszban sztárja, Bálizs Anett – fotó

fürdőkád Jóban Rosszban szexi Bálizs Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fürdőkádból posztolt szexi fotót a Jóban Rosszban sztárja, Bálizs Anett.

Férfirajongói legnagyobb örömére sokat sejtető, szexi fotót posztolt közösségi oldalára Bálizs Anett. A Jóban Rosszban sztárja a fürdőkádban látható, testét csupán hab takarja.

Egy kis relax” – ennyit írt a képhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‍♀️ Egy kis #relax . . . . #bath #bathroom

(@anettbalizs) által megosztott bejegyzés,

ValóVilág 9: Hunor önzetlenül segített Rolinak leborotválni a mellszőréthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-valovilag-9-hunor-onzetlenul-segitett-rolinak-leborotvalni-a-mellszoret.htmlSzoros barátság alakult ki a ValóVilág 9 villájában Hunor és Roli között. Olyannyira, hogy az önzetlen Hunor most Roli mellszőrzetét is lenyírta. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkával új edzője, Petrov Árpád is szokott kiabálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190213-hosszu-katinkaval-uj-edzoje-petrov-arpad-is-szokott-kiabalni.htmlFél éve edzi Petrov Árpád Hosszú Katinkát, és ő sem kíméli az úszónőt. Kiabálni is szokott vele, de nem a versenyein. TV + Sztárok--Lánya levelének közzététele miatt a brit királyi család beperelheti Thomas Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20190213-lanya-levelenek-kozzetetele-miatt-a-brit-kiralyi-csalad-beperelheti-thomas-marklet.htmlJogsértés miatt beperelheti a brit királyi család Meghan Markle apját, Thomast. TV + Sztárok--Nyertes Zsuzsa halott barátaival kommunikál a gondolatátvitel segítségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nyertes-zsuzsa-halott-barataival-kommunikal-a-gondolatatvitel-segitsegevel.htmlNehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa színésznő, aki egy hónap alatt négy közeli szerettétől búcsúzott el. A gyász feldolgozásában a keleti vallások segítenek neki. Mint mondta: még mindig kommunikál elhunyt szeretteivel. TV + SztárokOrigoIsmeretlen hölgyeket lep meg Valentin-napon Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-ismeretlen-holgyeket-lep-meg-valentin-napon-arpa-attila.htmlÁrpa Attila elárulta, kedves gesztusként idegen hölgyeket köszönt fel idén Valentin-nap alkalmából. TV + SztárokOrigoVV Reni bevallotta, Csoki élete legnagyobb szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190213-vv-reni-bevallotta-csoki-elete-legnagyobb-szerelme.htmlVV Reni és Csoki egyelőre nem teregetik ki kapcsolatuk alakulásának részleteit, de Reni most az érzéseiről nyilatkozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.