Story Gála 2019 szereplés Vasvári Vivien otthon család Story Gála Feleségek luxuskivitelben közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország Vasvári Vivien nevét, aki Luxus Vivi néven vonult be a köztudatba. Sok negatív véleménnyel találkozik, sokan kitartott feleségnek tartják. Most elmondta, hogyan vélekedik erről, és azt is elárulta, hogyan telik egy napja. 

Meseszép fehér ruhában jelent meg a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien a Story Gálán. Barátnője, Kis Bernadett ruhakrízisén is segített, hiszen kölcsönadott neki egy mesés darabot.

A Velvet a gálán faggatta a luxusfeleséget arról, hogyan éli meg a műsor óta rázúduló negatív kommenteket, hiszen sokan kitartott feleségnek tartják.

Vasvári Vivien a Story Gálán Forrás: Polyak Attila

"Attól, hogy feleség vagyok, ugyanúgy reggeltől estig dolgozom, nevelem a két gyerekem, viszem őket óvodába, mosok-főzök-takarítok, mindent csinálok! Nem oké, hogy azért, mert valaki luxusfeleség, el van könyvelve annak, hogy el van tartva. Kezelem a médiafelületeket, ahol megjelenek, képeket szerkesztek, megírom a posztokat, a követőkkel foglalkozom – és a média mellett ott van a többi vállalkozásom is" – mesélte Vasvári Vivien a Velvetnek.

Azt is elárulta, hogy nem bízna meg senkit azzal, hogy kezelje a közösségi oldalait, hiszen ha nem ő válaszolna a követőinek, az nem lenne igazi.

Úgy véli, azért kaptak ennyi negatív véleményt, mert Magyarországon nem tudnak egy ilyen típusú műsoron szórakozni az emberek. "Amerikában már több mint tíz évad lement, nálunk még csak kettő. Amerikában sokkal lazábbak és elfogadóbbak az emberek, nem irigyek" – mondta a luxusfeleség.

Zsédát felkérték arra, hogy értékelje a német eurovíziós válogató dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20190214-zsedat-felkertek-arra-hogy-ertekelje-a-nemet-eurovizios-valogato-dalait.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Zsédát, a német eurovíziós válogató dalait értékelheti. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Gabi és Krausz Gábor első évfordulójukat ünneplikhttp://www.life.hu/sztarok/20190214--toth-gabi-es-krausz-gabor-elso-evfordulojukat-unneplik.htmlEgy éve szeretett egymásba Tóth Gabi és Krausz Gábor: az évfordulót romantikus poszttal ünnepelte az énekesnő. TV + SztárokOrigoBírságot szabott ki a Rádió 1-re Balázsék miatt az NMHHhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-birsagot-szabott-ki-a-radio-1re-balazsek-miatt-az-nmhh.htmlA Balázsék című műsor bírságot kapott egyik adásuk miatt: a halmozottan megjelenő szexuális utalásokkal volt baj. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBrit szülők egy csoportja szerint pornófilmbe illő rajz került a biológiakönyvbe (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190214-brit-szulok-egy-csoportja-szerint-pornofilmbe-illo-rajz-kerult-a-biologia-konyvbe-18.htmlA várandósságot akarták ábrázolni egy brit biológia-tankönyvben. A szülők felháborodtak, hiszen a rajzon szereplő nőalak szeméremszőrzetét "leszállópálya" formában ábrázolták. Szerintük ez pornófilmbe illő. TV + Sztárok--Vajna Timi a repülőről posztolt Andy Vajna urnájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vajna-timi-a-repulorol-posztolt-andy-vajna-urnajaval.htmlVajna Timi elindult repülővel Los Angelesbe Andy Vajna hamvaival. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka tagadta, hogy vitái lennének az úszótársaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-hosszu-katinka-tagadta-hogy-vitai-lennenek-az-uszotarsaival.htmlImmár szent a béke Hosszú Katinka és úszótársai között. Korábban a konditerem-használaton vitáztak a sportolók. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.