Zsidró Tamás kitálalt: Dobó Kata kis híján szakított vele

Forrás: Insta / Dobó Kata -
Zsidró Tamás Dobó Kata szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dobó Kata által rendezett, Kölcsönlakás című mozifilm díszbemutatóján sok minden kiderült a színésznő magánéletéről is.

Az elsőfilmes rendezőnő és leendő férje izgatottan várta a premiert, de előtte a Blikknek meséltek a forgatásról és a magánéletükről.

"Élveztem ezt a munkafolyamatot, meghatározó része lett az életemnek. Nyilván rengeteg energiát fektettünk bele, mert egy nagyon jó filmet, egy kiváló vígjátékot szerettünk volna bemutatni" – mondta Kata.

Dobó Kata, Zsidró Tamás Forrás: Insta / Dobó Kata

Párja, Zsidró Tamás egyéb kulisszatitkokat is elárult: "Sokan, akik látnak egy werkfilmet, azt hiszik, a rendező munkája kimerül abban, hogy ül a székében, és mutogat, mint egy karmester. Ennél jóval bonyolultabb és stresszesebb a feladat. Lenyűgözött, hogy Kata milyen energiával és lelkesedéssel kezelte ezt az időszakot. Persze voltak nehéz percek is, igaz, csak egyszer akart kirúgni a másfél év alatt, ami szerintem nem rossz arány."

Titkos esküvőre készülnek

Dobó Kata és Zsidró Tamás 2016 óta alkot egy párt, és bár a rengeteg munka néha megnehezíti a hétköznapokat, mindketten nagyon boldogok, így rövidesen szeretnék házassággal megpecsételni a kapcsolatukat. A mesterfodrász annyit elárult, hogy úgy szeretné megszervezni a szertartást, hogy az Kata előtt addig maradjon titok, amíg csak lehet - írta a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.