halál Rubint Réka gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka feketére cserélte a profilképeit, a fotó alatt sorakoznak a részvétteljes üzenetek. 

Rubint Réka a közösségi oldalain lecserélte profilképét: fotója helyett csak fekete háttér előtt égő gyertyák láthatóak. A kép alatt sorakoznak a részvétteljes üzenetek, minden rajongója kifejezte sajnálatát.

Rubint Réka gyászol Forrás: TV2

Egyelőre Réka arról nem adott hírt, hogy kit veszített el, de a kommentekből arra lehet következtetni, hogy az édesapját, aki hosszú ideje betegeskedett. Reméljük, hogy nem erről van szó, és a rajongók rosszul informáltak, de biztosat csak akkor lehet majd tudni, ha Réka elárulja, kije halt meg.

Hajdú Péter az Instagramon köszöntötte a kislányát, és Sarka Katának is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hajdu-peter-az-insatgramon-koszontotte-kislanyat-es-sarka-katanak-is-uzent.htmlHajdú Péter az Instagram-oldalán üzent a volt feleségének, Sarka Katának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCooky eljegyezte kedvesét, Debóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-cooky-eljegyezte-kedveset-deborat.htmlCooky Valentin-napon eljegyezte kedvesét, Debórát. TV + SztárokOrigoÍgy emlékezik Andy Vajnára a Die Hard-filmek direktora - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-emlekezik-andy-vajnara-a-die-hard-filmek-rendezoje.htmlJohn McTiernan, a Die Hard-filmek, a Ragadozó vagy épp a Thomas Crown-ügy rendezője jól ismerte a közelmúltban elhunyt Andy Vajnát, hiszen több filmen is dolgoztak együtt. TV + Sztárok--Kirúgásáról vallott Szabados Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190214-kirugasarol-vallott-szabados-agi.htmlSzabados Ági elárulta, ma már nem bánja, hogy néhány évvel ezelőtt kirúgták a korábbi munkahelyéről, hiszen ha ez nem történik meg, most nem dolgozna az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigoŐszintén mesélt Bochkor Gáborral való szakításukról Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190214-oszinten-bochkor-gaborral-valo-szakitasukrol-varkonyi-andrea.htmlSzerelemről, párkapcsolatról tartott előadást Várkonyi Andrea, aki nem tudta kikerülni, hogy a saját életéről is meséljen egy kicsit. TV + Sztárok--Vajna Timi a repülőről posztolt Andy Vajna urnájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vajna-timi-a-repulorol-posztolt-andy-vajna-urnajaval.htmlVajna Timi elindult repülővel Los Angelesbe Andy Vajna hamvaival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.