VV Roli durván nekiment VV Zsuzsunak: nem tetszett neki, hogy a lány őt választotta párbajellenfeléül

utolsó VV Roli párbaj VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Roli hiába küzdött meg néhány napja VV Adrival a bennmaradásért, az utolsó párbajon is helyt kell állnia: Zsuzsu őt nevezte meg párbajellenfeléül.

VV Rolinak nem tetszett, hogy Zsuzsu őt választotta az utolsó párbajhoz ellenfeléül, és keményen elmondta neki a véleményét. A fiatal lány elmondása szerint nem fél a párbajtól, már így is büszke magára, amiért egyedüli lányként a legjobb négy között lehet. Roli azonban nagyon megijedt, hogy nem lehet részese a finálénak.

Hab party-t rendeztek a villalakók: erotikából sem volt hiány - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hab-partyt-rendeztek-a-villalakok-erotikabol-sem-volt-hiany-video.htmlA Valóvilág 9 hamarosan véget ér, már csak pár nap és kiderül, ki lesz a 36 millió forint boldog tulajdonosa. A villalakók ezúttal alaposan megünnepelték magukat és egy olyan bulit csaptak, amilyenre még nem volt példa ebben a szériában.TV + SztárokOrigoKiss Ramóna újszülött kisfiával és szerelmével Valentin napozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-kiss-ramona-ujszulott-kisfiaval-es-szerelmevel-valentinnapozott-foto.htmlNéhány héttel ezelőtt adott életet első kisfiának Kiss Ramóna, aki az idei szerelmesek napját is vele töltötte.TV + SztárokOrigoEzzel foglalkozik most Stohl András exe, Molnár Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20190214-ezzel-foglalkozik-most-stohl-andras-exe-molnar-tunde.htmlStohl András exe, Molnár Tünde jelenleg Spanyolországban él új kedvesével. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien most elmondta, hogy mivel tölti egy napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vasvari-vivien-most-elmondta-hogy-mivel-tolti-egy-napjat.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország Vasvári Vivien nevét, aki Luxus Vivi néven vonult be a köztudatba. Sok negatív véleménnyel találkozik, sokan kitartott feleségnek tartják. Most elmondta, hogyan vélekedik erről, és azt is elárulta, hogyan telik egy napja. TV + Sztárok--Kirúgásáról vallott Szabados Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190214-kirugasarol-vallott-szabados-agi.htmlSzabados Ági elárulta, ma már nem bánja, hogy néhány évvel ezelőtt kirúgták a korábbi munkahelyéről, hiszen ha ez nem történik meg, most nem dolgozna az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigoZsédát felkérték arra, hogy értékelje a német eurovíziós válogató dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20190214-zsedat-felkertek-arra-hogy-ertekelje-a-nemet-eurovizios-valogato-dalait.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Zsédát, a német eurovíziós válogató dalait értékelheti. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.