Curtis bízik benne, hogy hamarosan rendeződik a kapcsolata Majkával

rehab elvonókúra Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis elárulta, alig hogy kijött az elvonóról, máris belevetette magát a munkába. Továbbá azon van, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatát Majkával.

Amint arról már beszámoltunk, a múlt héten kijöhetett a hathetes elvonóról Curtis. A rapper most a Blikknek elárulta, hogyan is ébredt rá arra, hogy csakis szakemberek segítségével mászhat ki a gödörből.

Eljött az a pont, amikor már nagyon nem éreztem jól magam. Sok embernek csalódást okoztam, mindenkit átvertem, pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen... Az első öt-hat nap nehéz volt az elvonás miatt, de utána egyre jobb lett, erősebb lettem, a családom hiánya viszont végigkísért. Édesanyám boldog és büszke rám, hogy végigcsináltam, bár sajnálom, hogy emiatt kell büszkének lennie."

Curtisnek nagy tervei vannak Forrás: Instagram / Curtis

Curtis elmesélte azt is, alig hogy kijött az elvonóról, máris belevetette magát a munkába, és igyekszik rendbe hozni a korábban tönkrement barátságát is Majkával.

Áldás, hogy megélhetem az álmomat a zenével. Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni. A mi kapcsolatunk (Majkával) nem munkakapcsolat. Nekem ő a legjobb barátom volt, szeretném visszakapni, illetve helyrehozni azt, ami elromlott. (...) Hét új dalt írtam, és a héten már klipet forgatok. Minden energiámat a zenélésre fordítom."

John McTiernan filmrendező megemlékezett Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-john-mctiernan-filmrendezo-megemlekezett-andy-vajnarol.htmlAndy Vajna jó barátja volt John McTiernan rendező, aki most egy előadás miatt érkezett Budapestre. Megható szavakkal búcsúzott a producertől. TV + Sztárok--Új műsor indul ma az RTL Klubon: Isten veled, Magyarország!http://www.life.hu/sztarok/20190218-uj-musor-indul-ma-az-rtlen-isten-veled-magyarorszag.htmlÚj műsor indul az RTL Klubbon, Isten veled, Magyarország címmel. Családok szívszaggató történetét ismerhetik meg a nézők, akik egy új élet reményében elhagyták az országot, valamint olyan embereket is bemutatnak majd, akik Magyarországra érkeztek, hogy itt kezdjék újra az életüket. Az RTL hírigazgatója, Kotroczó Róbert mesélt a műsor kulisszáiról. TV + Sztárok--VV Greg: "Nemtelen sellő vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190218-vv-greg-nemtelen-sello-vagyok.htmlA korábbi Ken baba - aki most már VV Greg - lett a ValóVilág 9 szériájának harmadik helyezettje. A fináléból való kiesését követően exkluzív interjút készítettünk vele csalódottságáról, jövőbeni terveiről, nemtelenségéről és a sellőfiú létéről. Greg azt is elmondta, szeretne-e még Ken babaként létezni.TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja: hét nővel csalta meg a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190218-oszter-sandor-felesege-allitja-het-novel-csalta-meg-a-ferje.htmlOszter Sándor és Failoni Donatella idán ünneplik negyvenedik házassági évfordulójukat. A hosszú házasságra nincsen receptjük, azt viszont Donatella a Borsnak elmondta, hogy az ő kapcsolatuk mitől működik.TV + Sztárok--Mobilozás közben gázolta halálra a vonat a tinédzserthttp://www.life.hu/sztarok/20190217-mobilozas-kozben-gazolta-halalra-a-vonat-a-tinedzsert.htmlHalálra gázolta azt a brit tinédzsert a vonat, aki a síneken átkelve is nyomkodta a telefonját. TV + Sztárok--Így készül a ValóVilág: képek és videó a kulisszák mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20190217-igy-keszul-a-valovilag-kepek-a-kulisszak-mogul-rtl-klub.htmlA ValóVilág műsorát mindig is legendák övezték, de most a készítők lerántották a leplet a műsorról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.