Isten veled, Magyarország! külföld műsor költözés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új műsor indul az RTL Klubon, Isten veled, Magyarország! címmel. Családok szívszaggató történetét ismerhetik meg a nézők, akik egy új élet reményében elhagyták az országot, valamint olyan embereket is bemutatnak majd, akik Magyarországra érkeztek, hogy itt kezdjék újra az életüket. Az RTL hírigazgatója, Kotroczó Róbert mesélt a műsor kulisszáiról.



Ezek a növények túlélik az ablaktalan fürdőszoba mostoha körülményeithttp://www.life.hu/otthon/20190214-ezek-a-novenyek-tulelik-az-ablaktalan-furdoszoba-mostoha-korulmenyeit.htmlA fürdőszobát a felüdülés, a megújulás és a frissesség atmoszférája járja át, amelyhez jól illenek a zöld növények. Azonban éppen a fürdő az a helyiség, amely gyakran nélkülözi az ablakot, sajátos klímáját tekintve pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen virággal próbálod hangulatosabbá tenni. OtthonOrigoÁlomotthonok – Egy budapesti családi ház kuszaságának megszüntetésehttp://www.life.hu/otthon/20190215-alomotthonok-egy-csaladi-haz-atalakitasa-budapest-belso-keruleteben.htmlMi imádjuk a mesésen átalakított otthonokat, de a szívünkhöz természetesen azok a belsőépítészeti munkák állnak a legközelebb, amelyeket magyar tervezők hazai otthonokban visznek véghez. A most következő lágymányosi családi ház is egy ilyen projekt keretein belül újult meg. OtthonOrigoRekordáron, 110 millió euróért kínál egy monacói villát a Sotheby'shttp://www.life.hu/otthon/20190216-rekordaron-110-millio-euroert-kinal-egy-monacoi-villat-a-sothebys.htmlRekordot jelentő 110 millió euróért (35 milliárd forintért) kínál eladásra egy monacói villát a luxusingatlanokra szakosodott Sotheby's International Realty ügynökség. OtthonOrigoCsalók árulják Luxus Tünde lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20190214-csalok-aruljak-a-luxusfelesegek-polgar-tunde-lakasat.htmlCsalók használták fel jogtalanul Polgár Tünde lakását. Otthon--Ezek egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem hiányozhatnak http://www.life.hu/otthon/20190213-ezek-egyetlen-no-ejjeliszekrenyerol-sem-hianyozhatnak-haloszoba.htmlAz éjjeliszekrény kifejezetten személyre szabott darab, és ez alatt nem elsősorban a formáját és az anyagát értjük. Az, hogy mit rejt az ágyadnál lévő kis tároló, csak rajtad múlik, szokásaid, igényeid határozzák meg. Vannak azonban szinte már kötelező dolgok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem. Lássuk ezeket! OtthonOrigoGregor Bernadett megmutatta, milyen 11 háziállattal az élet - videóhttp://www.life.hu/otthon/20190214-gregor-bernadett-megmutatta-milyen-11-haziallattal-az-elet.htmlGregor Bernadett sok állattal osztja meg otthonát, 7 macskával, két tengerimalaccal és két kutyával: bemutatta, hogyan élnek. OtthonOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.