Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence szerelmes fotót posztoltak

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela szerelem Tóth Bence kirándulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela közös, csókolózós képet töltött fel kedvesével, Tóth Bencével a közösségi oldalra.

Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence csak ritkán oszt meg a közösségi oldalon közös fotót, most viszont a rajongók legnagyobb örömére kivételt tettek. Lassan egy éve vannak együtt, ezúttal kihasználva a kellemes, kora tavaszias időt, a barátokkal kirándultak.

Láthatóan odáig vannak egymásért, a képen megölelik egymást és forró csókot váltanak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kirándulós piknikezős vasárnap ‍♀️ ‍♂️❤️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Így folytatja Baukó Éva a karrierjét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA Való Világ 9 befejezésével Baukó Éva műsorvezetése is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei a hogyan továbbról. TV + SztárokOrigoRubint Rékának a rajongói segítenek gyászábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-rubint-rekanak-a-rajongoi-segitenek-gyaszaban-meghalt-az-edesapja.htmlRubint Réka péntekre virradóra veszítette édesapját. Állítja, a rajongók szeretete rengeteg erőt adott neki, amit vasárnap reggel egy videoüzenetben köszönt meg. TV + SztárokOrigoKözös fotót posztolt Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-kozos-fotot-posztolt-kardffy-aisha-es-kerenyi-miklos-mate.htmlRitkán látható közös fotón az Operettszínház két művésze, Kerényi Miklós Máté és fiatal kedvese, Aisha Kardffy. Ám a lány most egy aranyos közös fotót tett közzé az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoVisszaköltözik Magyarországra Little G. Weevil, vagyis Szűcs Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-visszakoltozik-magyarorszagra-little-g-weevil-vagyis-szucs-gabor.htmlAz X-Faktor egyik mentoraként ismerhette meg az ország Little G. Weevilt, vagyis Szűcs Gábort, aki másfél évtized után visszaköltözik Amerikából Magyarországra. TV + SztárokOrigoPetruskát plágium miatt kizárták A Dalbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-petruskat-plagium-miatt-kizartak-a-dalbol.htmlPlágium miatt kizárták A Dal döntőjéből Petruskát. Helyette Oláh Gergő versenyez. TV + Sztárok--Farkasházi Réka 8 hónappal a szülése után visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190218-farkashazi-reka-8-honapal-a-szulese-utan-visszater-a-szinpadra.htmlNyolc hónapja, hogy Farkasházi Réka életet adott harmadik gyermekének, és most visszatér a színpadra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.