VV Soma elárulta, mit tesz azért, hogy ne csak Zsuzsuról, hanem róla is beszéljenek

Forrás: rtl.hu -
valóvilág VV Zsuzsu VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma nyerte a ValóVilág 8. szériáját, így arra gondolt, üzenne az új milliomos kollégánőjének, VV Zsuzsunak. Soma a Life.hu riporterének azt is kifejtette, mihez kezd most, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben.

Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence szerelmes fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hodi-pamela-es-kedvese-toth-bence-szerelmes-fotot-posztoltak.htmlHódi Pamela közös, csókolózós képet töltött fel kedvesével, Tóth Bencével a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoÍgy folytatja Baukó Éva a karrierjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA ValóVilág 9 befejezésével Baukó Éva munkája is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei, hogyan tovább. TV + SztárokOrigoRubint Rékának a rajongói segítenek gyászábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-rubint-rekanak-a-rajongoi-segitenek-gyaszaban-meghalt-az-edesapja.htmlRubint Réka péntekre virradóra veszítette el az édesapját. Állítja, a rajongók szeretete rengeteg erőt adott neki, amit vasárnap reggel egy videoüzenetben köszönt meg. TV + SztárokOrigoKözös fotót posztolt Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-kozos-fotot-posztolt-kardffy-aisha-es-kerenyi-miklos-mate.htmlRitkán látható közös fotón az Operettszínház két művésze, Kerényi Miklós Máté és fiatal kedvese, Aisha Kardffy. Ám a lány most egy aranyos közös fotót tett közzé az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoMegrendelhette a saját megverését a sorozatsztár, Jussie Smolletthttp://www.life.hu/sztarok/20190218-megrendelhette-sajat-megvereset-a-sorozatsztar-jussie-smollett.htmlJussie Smollett, az Empire című sorozat sztárja azt állította január 29-én, hogy megtámadták Chicagóban, a támadói pedig rasszista és homofób sértéseket vágtak a fejéhez. A nyomozás most új irányt vett, felmerült a gyanú, hogy a színész saját maga rendelte a verőembereket. TV + Sztárok--Curtis bízik benne, hogy hamarosan rendeződik a kapcsolata Majkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-curtis-bizik-benne-hogy-hamarosan-rendezodik-a-kapcsolata-majkaval.htmlCurtis elárulta, alig hogy kijött az elvonóról, máris belevetette magát a munkába. Továbbá azon van, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatát Majkával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.