Gelencsér Tímea menyasszonyként nem ment volna az Exatlon Hungarybe

Exatlon Hungary Gelencsér Tímea házasság eljegyzés párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól teljesít az Exatlon Hungaryben Gelencsér Tímea, aki elárulta, egyetlen gátló tényezője lett volna csak annak, hogy elutazzon. Menyasszonyként ugyanis nem vállalta volna a játékot.

„Úgy gondoltam, miért ne mennék. Ha kihagytam volna ezt a lehetőséget, valószínűleg életem végéig bántam volna” – nyilatkozta Gelencsér Tímea az Exatlon Hungaryről a Telenovella magazinnak. A cikket a Blikk szemlézte. A szépség nagyon jól teljesít a versenyben, ám elárulta, hogy valami meggátolhatta volna az indulásban.

„Ha menyasszony lennék, biztosan nem vállaltam volna el a műsorban szereplést” – mesélte Gelencsér. Elárulta, hogy egyelőre nincs felkészülve a házasságra annak ellenére, hogy nagyon szereti a kedvesét.

„Megijednék a helyzet komolyságától, hiszen ez felelősséggel járna. Még nem állok készen az esküvőre” – folytatta a szépségkirálynő.

Gelencsér Tímea 2016-ban Magyarország szépe volt Fotó: Mudra László/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.