Konkoly Ági elárulta, megváltoztatta őt a második gyermekük érkezése

Forrás: FEM3 Café -
Konkoly Ági anya gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkoly Ági második gyermeke érkezése után sokat változott: ilyen anya lett. 

Konkoly Ági második kislánya 2018 októberében született meg, erről az Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit. Zora érkezése természetesen felborította az életüket, de csak jó értelemben. A második gyermek érkezése meg is változtatta a szépségkirálynőt, állítja, sokkal lazább anyuka lett.

Konkoly Ági lazább anyuka lett Forrás: FEM3 Café

„Nem is gondolkozom már bizonyos dolgokon, szegénykémre annyira már nincs időm. Zoénál nagyon tudatosan fel voltam készülve, a terhesség alatt is volt időm, pihentem, állandóan ezeket a könyveket olvastam. Tudásszomjam volt, hogy hogyan kell egy kisbabával bánni” – mondta a Fem3 Caféban Ági. „Zoénál az volt, ha kicsit nyöszörgött, rögtön felkaptam, Zorát nincs is időm rögtön felvenni. (...) Teljesen más, sokkal lazább vagyok. Nem görcsölök rá a dolgokra” – árulta el a szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.