Aleska elárulta, annak idején rossz döntést hozott, amikor belevágott a pornózásba

Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram -
pornó Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska, azaz Sáfrány Emese rájött, rossz döntést hozott akkor, amikor belevágott a pornózásba.

Mint arról már beszámoltunk, ellenségesen fogadták a csapattagok az Exatlon Hungaryben Sáfrány Emesét, aki pár nap múlva fel is adta a játékot, mert nem tudta elviselni a közeget. Úgy véli, nem becsülték meg őt a többiek, és csak az egykor pornóst látták benne.

A Story magazinnak most elmondta, fáj neki, hogy a mai napig felhánytorgatják a múltját és úgy véli, ma már biztosan nem vágna bele a felnőttfilmezésbe.

Akkor nem mértem fel, hogy ez rossz döntés, ami az egész életemre kihat majd. Hiszen teljesen más ember voltam. Harmincévesen a mostani énem nemhogy nemet mondana, de be se vonzana egy ilyen ajánlatot. Akkoriban sebezhető, kiszolgáltatott voltam.”

Aleska úgy véli, annak idején rossz döntést hozott Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram

Kiemelte, továbbra sem bánta meg, hogy annak idején felvállalta a múltját.

Huszonévesen újabb döntés volt, hogy vállaltam a múltam a nyilvánosság előtt. Ezt viszont nem bánom. Számos híresség van Magyarországon, aki nem vállalja fel az igazi arcát és a múltját. Szerintem korrekt kiállni és azt mondani: ez van, vagy így kellek, vagy sehogy. Ez is én vagyok, ez által lettem az, aki. Fáj, hogy ezért a bátorságért a mai napig pofonokat kapok” – nyilatkozta Aleska, aki jó ideje légtornászattal foglalkozik, és Európa-bajnoki címet is szerzett.

Curtis beszélt Balázséknak a rehabilitációjáról: tényleg sporttal és vitaminokkal kezeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-curtis-beszelt-balazseknak-a-rehabilitaciojarol-tenyleg-sporttal-es-vitaminokkal-kezeltek.htmlCurtis elfelejtette, hogy Balázsékkal rádiós interjúja lesz, de kapott még egy esélyt. Ezúttal sikerült elérni, és őszintén vallott a rehabilitációjáról a rapper. TV + Sztárok--Dér Heni titokban költözött oda a pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-der-heni-titokban-koltozott-oda-a-pasijahoz.htmlDér Heni elárulta, szerinte felesleges túl sokat várni az összeköltözéssel. TV + SztárokOrigoÍgy próbálja feldolgozni a gyászt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-probalja-feldolgozni-a-gyaszt-tahi-toth-laszlo-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlInterjút adott Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJaksity Kata nehéz helyzetbe került kirúgásával: egyedül neveli három gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-jaksity-kata-nehez-helyzetbe-kerult-kirugasaval-egyedul-neveli-harom-gyermeket.htmlJaksity Katát elbocsátották az ATV-től, ami miatt nehéz helyzetbe került, hiszen egyedül neveli három gyermekét. Ugyan meglepte a csatorna döntése, de nem esett kétségbe. TV + SztárokOrigoIlyés Jenifer elárulta, mit szeret a leginkább Pintér Tiborbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-ilyes-jenifer-elarulta-mit-szeret-a-leginkabb-pinter-tiborban.htmlPintér Tibor és Ilyés Jenifer elárulták, mi az, amit a leginkább szeretnek egymásban. TV + Sztárok--Így élnek most a ValóVilág nyertesei: VV Szabolcstól VV Zsuzsuighttp://www.life.hu/sztarok/20190220-igy-elnek-most-a-valovilag-nyertesei-vv-szabolcstol-vv-zsuzsuig.htmlA ValóVilág kilencedik szériája zárult le a napokban, ráadásul most először női győztest avathattak. VV Zsuzsu történelmet írt, de az majd csak később derül ki, hogy fogunk-e rá emlékezni. Sok győztes ugyanis a feledés homályába veszett, mások pedig nem is akarták kihasználni a hirtelen jött ismertséget. Így élnek most a ValóVilág kilenc szériájának győztesei. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.