A USNK elárulta, hogyan élnek az X-Faktor-győzelmük óta

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor nyeremény Budapest költözés USNK tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsöprő győzelmet aratott az X-Faktorban a USNK. Elárulták, felvették-e már a nyereményt, és sikerült-e Budapestre költözniük. 

Megfordult a világ a USNK csapatával, miután megnyerték az X-Faktort. Mint mondták: azóta is segíti őket mentoruk, ByeAlex. A Joynak elárulták, hogy még nem vették fel a nyereményüket, így egyelőre azt sem tudják, mire költik majd. De az egyik tervük már sikerült, végre Budapestre költöztek.

„Már itt lakunk olyan két hete. Még nincsen végleges lakhatásunk, de már itt élünk” – mondták a fiúk, akik a jövőben egy közös tetoválást is terveznek. Elárulták: nem egy nagy motívumra kell gondolni, hanem valami kis szimbolikusra.

Curtis beszélt Balázséknak a rehabilitációjáról: tényleg sporttal és vitaminokkal kezeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-curtis-beszelt-balazseknak-a-rehabilitaciojarol-tenyleg-sporttal-es-vitaminokkal-kezeltek.htmlCurtis elfelejtette, hogy Balázsékkal rádiós interjúja lesz, de kapott még egy esélyt. Ezúttal sikerült elérni, és őszintén vallott a rehabilitációjáról a rapper. TV + Sztárok--Dér Heni titokban költözött oda a pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-der-heni-titokban-koltozott-oda-a-pasijahoz.htmlDér Heni elárulta, szerinte felesleges túl sokat várni az összeköltözéssel. TV + SztárokOrigoÍgy próbálja feldolgozni a gyászt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-probalja-feldolgozni-a-gyaszt-tahi-toth-laszlo-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlInterjút adott Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJaksity Kata nehéz helyzetbe került kirúgásával: egyedül neveli három gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-jaksity-kata-nehez-helyzetbe-kerult-kirugasaval-egyedul-neveli-harom-gyermeket.htmlJaksity Katát elbocsátották az ATV-től, ami miatt nehéz helyzetbe került, hiszen egyedül neveli három gyermekét. Ugyan meglepte a csatorna döntése, de nem esett kétségbe. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi magánnyomozóval figyeltette a lányát, Bogithttp://www.life.hu/sztarok/20190221-lagzi-lajcsi-magannyomozoval-figyeltette-lanyat-bogit.htmlLagzi Lajcsi nagyon félti a gyermekeit és szó szerint minden eszközt bevet, hogy biztonságban tudja őket: még magánnyomozóval is figyeltette a lányát. TV + SztárokOrigoAndy Vajna és volt felesége, Cecilia Mong a producer haláláig barátok voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-andy-vajna-es-volt-felesege-cecilia-mong-a-producer-halalaig-baratok-voltak.htmlEgyütt gyászol az USA-ban Vajna Tímea és Andy Vajna egykori felesége, Cecilia Mong. A producer szinte soha nem beszélt egyetlen gyermeke anyjáról, de azt tudni lehet, hogy élete végéig jóban voltak: Cecilia jól ismerte Andy volt kedvesét, Dobó Katát, és Vajna Tímeát is, sőt az esküvőjükön is részt vett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.