Szakított párjával a TV2 műsorvezetője, Szabó Dóri

Forrás: BENCE BARSONY -
TV2 műsorvezető Szabó Dóra szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított párjával Szabó Dóri, a TV2 műsorvezetője. Most először beszélt a fájdalmas időszakról.

A válása utáni párkapcsolata is kudarccal végződött: Szabó Dóri, a TV2 csinos műsorvezetője most először beszélt szakításáról. A Story magazinnak elárulta, nagyon megviselte az elválás és egyelőre szeretne egy kicsit egyedül lenni. Míg le nem zárja teljesen a múltat, nem akar újabb kapcsolatba belebonyolódni.

Nehezen lépek túl a legutolsó kapcsolatomon, sokat jelentett nekem. Csak pár hónapja lett vége, és bizony még előtörnek belőlem az emlékek, ez normális, ha fontos volt valaki az életünkben. Azért sem könnyű, mert nem szeretnék több zátonyra futott kapcsolatot és fájdalmas beszélgetést. Még egyszer szeretnék megházasodni, de az tartson örökké. A csalódások miatt viszont biztosra akarok menni, jóllehet tudom, tökéletes férfi nincs. Mégis azt mondom, harmincegy évesen sem szeretnék megalkudni, számomra fontos, hogy a párom a lelki társam is legyen.”

Szabó Dóri nemrég szakított Forrás: BENCE BARSONY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.