Pásztor Anna megszólalt a tárgyalás után, a zaklató bocsánatot kért

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Anna and the Barbies támadás bíróság kés Pásztor Anna zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt fordulatot vett Pásztor Anna tárgyalása, ugyanis a bíróság emberölés előkészületére módosította a vádat. A tárgyalás után az énekesnő is megszólalt, a vádlott pedig videoüzenetben kért bocsánatot. 

"Nagyon meglepődtem a döntésen, de örülök annak, hogy a bíróság is komolyan veszi az ügyemet" – idézte Pásztor Annának a tárgyalás után mondott szavait a Blikk.

Ahogy mi is megírtuk: a bíróság emberölés előkészületére módosította a vádat. "Nem tudom, milyen ítéletnek örülnék, nincs jogom megmondani. Sajnálom a férfi édesanyját, de nekem addig van nyugalmam, amíg Jozef rácsok mögött van" – fogalmazott a lapnak Pásztor Anna, aki mögött kemény fél év van. Mint mondta: biztonsági rendszer védi, de megvédi magát bármi áron.

Pásztor Anna a tárgyalás után Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Rémálmaim voltak, hogy ez a férfi bántja a gyerekeimet. Kemény fél év van mögöttem, lelkileg megterhelő volt ez az egész" – vallotta az énekesnő.

A vádlottat, P. Jozefet videón keresztül kapcsolták be a börtönből, így Pásztor Annának nem kellett vele egy teremben tartózkodnia. "Megbántam mindent, főleg azt, ahogyan csináltam, ahogyan közeledtem felé. Azt hittem, hogy játszunk, hogy ő is veszi a lapot. Sosem akartam bántani vagy megijeszteni, ezért bocsánatot kérek tőle. Szerettem volna ezt megírni neki a börtönből, de nem kaptam rá engedélyt" – kért bocsánatot a férfi, aki arra nem tudott magyarázatot adni, hogy miért volt nála kés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.